Tennfletter

 
Jeg er fullstendig klar over at selv om jeg er hekta på garnprodukter så er ikke nødvendigvis resten av verden det. Jeg prøver derfor å la være å lesse ned søstrene mine med egenproduserte og unyttige nyttige ting.
 
Men av og til slår de til og ønsker seg noe, jeg blir selvfølgelig jublende glad og hiver meg over pinnene med en gang...*host*
Jeg blir veldig glad altså, jeg har bare en veldig tendens til å utsette og utsette og utsette i evigheter med å starte på det. Jeg har jo så utrolig god tid til bursdagen og vips så er den bursdagen over, men da er det jo et hav av tid til neste bursdag... og sånn går nå årene...


Søstra mi ønsket seg en lys og helt enkel tennbrikkettboksskjuler. Hun viste meg til og med et mønster, som jeg selvfølgelig ikke fant igjen. Linken ligger nok godt gjemt på forrige PC eller noe slikt.

Det ble derfor et egenkomponert mønster med litt fletter og perlestrikk.
Strikket i dobbel Finull på pinne 4,5 mm.

Har skriblet ned mønsteret siden jeg har tenkt å strikke flere, så bare si ifra hvis du har lyst på det, så skal jeg legge det ut.

 
Og etter tre års bestillingstid, hvor lang tid i forveien var jeg ferdig?
Helt riktig gjettet, siste trådene ble festet 5 min før bursdagsfeiringen.
 

Kommentarer

 1. Kjempe fin tennbrikkeboksskjuler. Jeg er også ekspert på å utsette slike prosjekter som jeg ser på som litt pliktstrikk. Er vel derfor jeg aldri tar på meg bestillinger også.

  SvarSlett
 2. Og fin ble den :)

  Må også si at jeg er i samme kategori, og tar svært sjelden på meg bestillinger. Pliktatrikking = null strikkelyst.

  SvarSlett
 3. Veldig fin brekketskjuler. Fletter er lekkert.
  Klem

  SvarSlett
 4. Ble veldig fin! begynner å bli litt lei alle marius variantene rundt om så denne var ekstra fin! Faktisk så fin at jeg kunne tenke meg å lage slike til tomme glass for å ha lys i:) blir ikke i kveld...men en gang;)

  SvarSlett
 5. Kjempefin!
  Jeg har en sånn tennbrikett sak på lista mi.. kunne godt tenkt meg mønster ja, hvertfall en røfflig veiledning på maskeantall.. ;-)

  God helg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg