Plutselig 50-årsdag

 
Ja, ikke modellen altså, hun er fortsatt bare 6 år.
 
Jeg er ikke nødvendigvis så flink til å lese alle e-postene fra barnehagen, ungen er fornøyd og ukeplanen er nå stort sett den samme fra uke til uke. Så hvis jeg passer på at juniorhobby har med matpakke hver dag og at det henger regntøy i garderoben, ja, da er det vel egentlig ikke så mye mer stress.
Det var derfor mer en tilfeldighet at jeg klarte å få med meg den lille notisen i ukeplanen om en 50-årsdag i dag. Og hva gjør man når man har 2 dager til rådighet (ok, hadde jeg lest e-posten i forrige uke hadde jeg selvsagt hatt mer tid :-) og finner ut at det hadde vært på sin plass med en gave?
Jepp, da er englemaskesjal redningen nok en gang.

 
Brukte DSA Faerytale med glitter i og heklenål nr 3,5. Et nøste ble akkurat passe størrelse. Modellen syntes det var supermykt og bestilte straks et sjal til seg selv.
 
Hvis du aldri har prøvd englemasker så kan du sjekke ut Felisis fine steg-for-steg forklaring. Det er enkelt, dekorativt og går raskt.

(Hæ, børste håret??)

Kommentarer

 1. Så fin presang! Jeg har aldri prøvd å hekle englemasker, men har sett det utallige ganger. Takk for link til forklaring!

  Riktig god helg!

  Klem fra Uvdal

  SvarSlett
 2. så flott - det må være hjemmelaga gave på rekordtid:)

  SvarSlett
 3. Så flott. jeg har lyst til å lære dette selv. Må se å prøve snart.

  SvarSlett
 4. Sjalet ble nydelig! Har prøvd å hekle englemasker for leeeenge siden, men tror sannelig jeg har glemt hvordan det gjøres. Kanskje på tide med en oppfriskning!
  God helg! :-)

  SvarSlett
 5. Knallfint sjal. Jeg har studert oppskriften til Felisi flere ganger, men har ikke tatt mot til meg enda. Kanskje det er på tide....
  Du skal ha ros for å fikse gave på kort varsel, masse klapp på skuldra og god helg:)

  SvarSlett
 6. Flott sjal, det ser deilig og mykt ut.
  Og takk for linking :)

  SvarSlett
 7. Takk.
  Det er bare å hive seg rundt å hekle, selv har jeg egentlig en plan om å lage et par til for å ha liggende i tilfelle plutselige bursdager.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg