Julestress?

Nei, egentlig ikke - skal hjem til mor og svigermor i jula :-) Så her blir det ikke gjort en ting bortsett fra gaver og internett er en fin ting.

Men denne uka kom jeg plutselig på at det sjalet jeg egentlig hadde tenkt å strikke til meg selv (kjøpte garn i sommer) vil være en fin julegave til oldemor, men det er så kjapt å strikke at det skal nok være ferdig iløpet av helga.
Derimot fikk jeg en kjempeide til liten julegave til ASK i dag (den kan derimot forårsake litt stress, men blir det for ille så kryper jeg til korset og kjøper det i butikken :-) Du ble nok nysgjerrig nå.....

Ellers har jeg en god del halvferdige prosjekter til jul: kosedyr, pannebånd og grytekluter.
Vurderer også å lage standard julegave til mine bestemødre - kort. Men er usikker på om jeg har tid til det - jeg trenger ca 80 egne julekort. Men for å få litt tempo på julekortene så kan jo eldstemann få lage en del, så lenge man gjemmer tapen så produserer hun i raskt tempo.

Kommentarer

 1. Gleder meg til å se sjalet ferdig. Hadde vel egentlig regnet med at det allerede var lagt ut et bilde her på bloggen, ettersom det skulle være ferdig i løpet av helgen....;-)

  SvarSlett
 2. Er ferdig strikket. Skal ordne silkebåndet i kveld, så da bør jeg prøve å få tatt et bilde.

  SvarSlett
 3. Hehe...
  Ble nok enda mer nysgjerrig på gaven når jeg fikk den i hendene i dag, men har ikke ristet på den engang. Gubben syntes det var helt topp at den skulle åpnes før julaften, så det får han gjøre :-)

  SvarSlett
 4. Hei.
  Silje og Karoline her som sitter å kikker litt.
  Karoline lurer på om du vet av noen steder på nettet (blogger sannsynligvis) der det ligger oppskrifter på kosedyr eller andre søte ting hun kan hekle?
  Hilser fra Erika også. :)

  SvarSlett
 5. Hvis du lurer så var gaven til Ask hvite tøyservietter som passer til de nye serviettringene hun lagde før jul.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg