Et trådfestemareritt....


I høst fikk jeg en melding på LinkedIn fra en kompis. Han hadde funnet appen/nettsida der de kobler strikkere og folk som gjerne vil ha noe strikket og mente at dette burde da være noe for meg. Jeg lo godt og svarte at det er alt for dårlig betalt til at jeg gidder bruke tida mi på det.

Ironien var at sånn ca et kvarter etter at jeg hadde svart dette kom en kollega bort til meg og lurte på om jeg hadde lyst til å strikke noe for henne og hvor mye jeg skulle ha for det. To flasker god rødvin svarte jeg da. Tja, det skal jo ikke mye hoderegning til for å se at det er enda dårligere betalt enn via den appen....

Men en viktig ting, jeg kjenner kollegaen og jakken så morsom ut og skulle strikkes på SVÆRE pinner. Og ja, den var rask og morsom å strikke. Det jeg derimot innså etter hvert var jo at dette var et trådfestemareritt uten like. Jeg er sikker på at jeg brukte like mange timer på å feste tråder som å strikke den.  


Jakken er Millejakken fra SistaKnit. Kollegaen min ville ikke ha det garnet som var anbefalt, men Pus fra Sandnesgarn. Det er jo en forholdsvis dyr jakke, siden det blir brukt 17 forskjellige farger, så et alternativ kan jo være å ha færre farger, for det blir en del restegarn.


P.S. Rødvinen jeg fikk var veldig god!

Kommentarer

 1. Åh ja - kan levende forestille meg for en sjau med all den festingen. Men du og du, for et flott plagg!
  God helg :-)
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ønsker deg en riktig fin påske!

   Slett
 2. Super jakke... jeg liker farger :-))
  Yes, et tradfeste med masse arbeid.
  Du gjorde det veldig bra. Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ønsker deg en riktig fin påske!

   Slett
 3. Det ble jo en fargerik og annerledes jakke, da! Sikkert morsom å strikke,men det følger alltid trådfesting med slike prosjekter. Om det kan være noen trøst, hadde jeg over 100 tråder å feste på ett eneste par sokker her i vinter.

  God onsdag fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Men trådfesting er litt som en fødsel, man har glemt hvor kjipt det er til neste gang :-) Ønsker deg en riktig fin påske!

   Slett
 4. Den var tøff! Så tøff at jeg tenker at det er verd trådfestinga!
  Men du må begynne å ta deg betalt! Du får ikke kjøpt deg nytt garn med rødvin ;)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kanskje bra at jeg ikke får kjøpt nytt garn, tror jeg kan greie meg i "karantene" fram til pensjonsalderen :-) Ønsker deg en strålende påske!

   Slett
 5. Ha, ha, jeg har akkurat startet å strikke denne, ja, ser det blir et mareritt å feste tråder, forstår ikke hvorfor den strikkes med for og bakstykker, mye ekstra arbeid med montering.....

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg