Godt nytt år og nyttårsforsetter!


En evig følgetong på denne bloggen har vært nyttårsforsettet mitt for 2014, 2015, 2016, 2017, 2018....Jakken storesøster ønsket seg sommeren 2013.
MEN TADAAA, hva skjedde i 2019?
Jo:


Et krafttak i påska gjorde at jakken endelig ble ferdig!
Storesøster på 15 har selvfølgelig ikke samme klessmak som hun hadde som 9-åring, så hun ville ikke ha den. (Litt smart var jeg for jeg strikket den litt stor, slik at hun skulle ha noe å vokse i.) Lillesøster ville heller ikke ha den og jeg er alt for stor. Flaks for meg ville min flotte venninne ha den, så da blir den brukt. 

Klok av erfaring bør jeg derfor holde meg unna nyttårsforsetter, men skitt au, når StrikkeRenate lager en utfordring på instagram #80yarnchallenge2020 så starter jeg med friskt mot. Denne går ut på at 80% av strikkingen skal være lagergarn i de første 6 månedene av 2020. Det burde være er overkommelig mål. (Med mitt garnlager burde det kanskje vært for resten av livet :-)

Et riktig godt strikkeår til alle sammen!

Kommentarer

 1. Flott jacke... jeg liker fletninger og hetten er fantastisk.
  Jeg vil ønske et riktig godt nytt år.
  Hilsener fra Viola

  SvarSlett
 2. Dette nyttårsforsettet har jeg sansen for. Tror jeg skal klare å holde det også med mitt velfylte garnlager og planer for de nærmeste månedene. Kjøpte masse garn på fabrikkutsalget til Rauma ullvarefabrikk i høst, og er i gang med genser nr 2, denne gangen en Cortina. Har garn til flere gensere.... Ellers trengs det påfyll av både votter og sokker på Uvdalsstugu.
  Takk for hyggelig kommentar hos meg!

  Godtnytt år fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Godt nyttår, og lykke til med strikkeprosjekter i 2020 :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg