Tantesnupp


Siden jeg er hysterisk redd for å få for lite garn, ble det selvfølgelig igjen litt garn etter strikking av Leah Kiss. Og ikke minst var jeg smart nok til å ikke ta med flere prosjekter på juleferie, så da kunne jeg med god samvittighet legge opp til noe nytt. Et raskt og enkelt prosjekt til tantebarnet passet ypperlig innimellom julemarsipan- og sjokoladespisinga.

Da jeg startet var vel planen egentlig en kjole, men for å rekke å blir ferdig før jeg dro hjem, ble det en vest. Jeg strikket uten mønster, så modellen har helt klart rom for forbedringer. Fletta er litt for midt på, den burde vært mer på siden, nå ser det ut som jeg har bommet med plasseringen.
Er heller ikke fornøyd med "overdelen", den ble for smal. Det kan selvfølgelig fikses med å hekle litt rundt ermehullene slik at jeg får fylt den ut. Mulig jeg skal gjøre det, men først må jeg sjekke med søstra mi at den faktisk blir brukt.


Men å få tatt et ordentlig bilde av ungen med vesten på.....

Kommentarer

 1. Om fletta ikke sitter akkurat der du vil og overdelen ikke er "perfekt" så er det du som ser det. Jeg synes den er fin jeg, og det ser jo ut som den passer veldig godt på frøkna (Tross litt motvillig modell ) Rosa er nydelig farge og passer perfekt til ei lita brunette!
  Det er veldig greit med prosjekter som ikke krever all verden sånn at man kan være sosial ved siden av. Jeg har hatt sånne små prosjekter i jula selv, og det passer meg perfekt.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Så nusselig �� Heldig tantesnupp som har deg!

  SvarSlett
 3. Søt, liten vest! Vil tro snuppa er i rosa-alderen, så denne vesten blir nok brukt.

  Klem

  SvarSlett
 4. så flott på prinsessa! Heldige den som har en tante som strikker...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg