Konfirmasjonspledd


Ung eller gammel, her slipper ingen unna heklede gaver ved store anledninger. Akkurat nå er det på tide å tenke på konfirmasjonsgave til fadderungen. (Har god tid! Over en måned faktisk.)
Har vurdert fram og tilbake på hvilket mønster jeg skal bruke, men da jeg fant en pose Smart i skapet bak bunaden var valget ganske greit, det måtte bli et pledd med dette garnet.

Selvsagt var det et par utfordringer:
 • Pledd hekles i Finull, kan til nød variere med Kauni eller annet tynt garn. Smart hører definitivt ikke inn under kategorien tynt garn. Vel, kanskje det er greit for en fjortis å ha et pledd som hun kan slenge rundt og som tåler litt tøff vasking?
 • Pledd bør hekles i farger som varer år etter år og du ikke blir lei. Eller hva om det er morsomt her og nå og så kan jeg heller hekle et nytt når hun blir voksen?
 • Jeg hadde jo planlagt dette garnet til et annet prosjekt. Særlig at det prosjektet noensinne blir gjennomført.

Jeg har bestemt meg for å gå for mønsteret Drops Seaside Blues.
Kjøpte til litt ceriserosa Karisma og etter å ha heklet en prøvelapp, så gravde jeg fram et miniongult restenøste for å kvikke opp noen av lappene. Så får jeg se hvordan det utvikler seg framover og det blir fint eller om jeg får panikk og går for noe annet.


Kommentarer

 1. Det kommer helt klart til å bli lekkert :)

  SvarSlett
 2. Lykke til! Du kommer sikkert i mål, og teppet blir nok fint!

  God onsdag fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Ai ai, dette var spenstig prosjekt. Jeg er best under press - og jeg tror du er en god racer på nettopp det ^_^ Flotte farger og mønster, så tvi tvi med teppet og kos deg med heklingen fremover :)) Veldig kjekk gave!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer. Akkurat nå er det en liten pause, må hekle sjal først. :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg