En overdose Marthe?


Jeg har ikke helt skjønt greia med podcast. Jeg har jo selvsagt hørt litt av og til sånn ca hvert jubelår, men jeg har aldri blitt helt hekta.
I strikkeverdenen har det jo blitt veldig mange podcaster å velge mellom og jeg hører jo folk skryter av dem. Spesielt har jeg hørt mye skryt om Marthe&Marthe.

Vel, i fjor en eller annen gang lastet jeg ned en episode for å gi det en sjanse, men jeg kom aldri så langt. Det finnes jo så mange lydbøker jeg heller vil høre.
I forrige uke derimot var jeg helt tom for lydbøker på mobilen (dårlig planlagt) og siden jeg bare hadde ståplass på bussen ble jeg litt stressa. Jeg blir  bestandig stressa av å stå på bussen, ikke nødvendigvis fordi jeg må stå, men fordi det er så bortkastet tid å stå der å ikke få gjort noe fornuftig.

Jaja, siden jeg ikke hadde annet å gjøre kunne jeg jo høre litt strikkeprat med Marthe&Marthe.

Wow, plutselig skjønte jeg greia med podcast. I løpet av ei uke har jeg nå hørt 15 episoder. Det vil si jeg har tilbrakt 15 timer sammen med Marthene. Og hva har de så gjort? Jo, pratet strikking. Er jeg lei, nei.


Kjenner jeg begynner å bli litt rastløs nå. Kommer det ikke snart en ny episode?

Kommentarer

 1. Velkommen i gjengen! Jeg venter også på noe nytt fra Marthe'ne. Men trøster meg med Stickpodden så lenge. Og Tante Ull. :)

  SvarSlett
 2. Kjekt med strikkepoder å høre på, når mannen ser fotball... ;)
  Kos deg.
  Finnes flere norske podder også, og det liker jeg som ikke er så stødig i engelsk...

  SvarSlett
 3. Kjenner at jeg blir litt fristet nå. Har prøvd meg på strikkepodkaster før og ikke blitt hekta, men kanskje jeg bare har hørt på feil podkast?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg