Gateway to Hell

 
Blues in Hell skal lage en spektakulær «Gateway to Hell" i forbindelse med årets bluesfestival 4.-7.september. Natt til 4. september skal Hellbrua i Stjørdal dekkes med garn.


Strikkeprosjektleder er Gro Karin:

Alle feltene på Hellbrua skal dekkes med strikkede/heklede lapper i ulik størrelse. I tillegg skal det lages en portal bestående av en tunnelcontainer, som også skal bekles. Aglo v.g.s har tatt på seg utfordring med å dekke containeren, et utfordrende prosjekt selv for garvede "geriljastrikkere". Aglo v.g.s var med på NRK's Nasjonal Strikkekveld der de strikket inn en Harley Davidson.

Tilsammen krever dette prosjektet cirka 500 kvadratmeter med strikk for å kle inn hele brua. Feltene er 2m*1 meter og det er 150 felter på hver side av broen.Jeg har derfor ryddet i prøvelapper og andre lappeprosjekter som jeg innser aldri vil bli ferdig, deriblant pleddet jeg startet på til min søster. Det egner seg definitivt bedre som brukamuflasje enn som pledd.

 
Det er fortsatt ikke for seint å bidra hvis du har noen lapper slengende rundt.
Alle bidrag leveres på hovedkontoret til: Blues in Hell, Kjøpmannsgata 38, 7500 Stjørdal innen 1.september 2014 (åpent mellom kl 10-17)

Hvis du vil lese mer om prosjektet så finnes det ei Facebookgruppe:
Gateway to Hell - Yarn bombing the bridge to Hell

Det er utrolig hva som bor i plena vår, dinosaurene er tydeligvis ikke utryddet likevel...

Kommentarer

  1. Takk for tips! Jeg skal dukke nedi lageret og se hva jeg har liggende.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg