MGP-hekling

 
I går var jeg i Oslo spektrum under den norske finalen i MGP. Nå har min MGP-interesse de siste 20 årene vært noe slapp, men har man billetter så er det jo morsomt å gå. Jentene syntes ihvertfall det var kjempegøy, selv om det ble veldig seint og ikke minst (i deres øyne) helt feil vinner.

Lillesøster: Pappa, det var en superkjedelig sang som vant.
Gubben: Javel?
Lillesøster: Da han superkjedelige var ferdig med å synge, reiste alle voksne seg. Men jeg satt.

Gubben: Var det gøy å være på Grand Prix da??
Lillesøster: JA!!!!!!!Nå er det jo en del venting både før showet og i dette tilfellet en 40 minutter pause i tillegg, så da dro jeg selvsagt med meg heklinga for å korte ned på ventetida.
 
 
Vurderte om det var litt respektløst og litt feil signaler å sende ut hvis jeg heklet under selve showet. Men så kom partygjengen som hadde fylt ventetida med øl og satte seg bak meg. De prata mer eller mindre under hele showet, så da hekla jeg med god samvittighet. Og siden jeg var opptatt med å hekle holdt jeg jo kjeft og hørte på musikken, hadde jo også amøbeheklinga med, så jeg fikk jo sett hele showet også.
 
Så da ble det 14 lapper, en grei utnyttelse av kvelden da.
 

Kommentarer

 1. Dette må være den eneste MGP-reportasjen i sitt slag;) Jeg så på fra sofakroken, men fikk likevel ikke heklet så mye som du! Min absolutte favoritt var Dina. Litt fordi hun er herifra, litt fordi jeg var læreren hennes i 1. klasse, litt fordi hun er seg selv, litt fordi hun synger så fint, og litt for at hun faktisk hadde den beste låten!

  SvarSlett
 2. Like greit å hekle litt underveis! Vi klør jo i fingrene straks vi setter oss, ikke sant?

  God søndagskveld!

  Klem

  SvarSlett
 3. Henger meg på kommentaren til Ingunn, kan jo ikke sitte uten ha noe i fingrene ;)

  SvarSlett
 4. Mmm, fin vårgrønn farge på de lappene (og garnet)! Er det Pickles Pure Wool mon tro ...?

  SvarSlett
 5. Heklingen din var nok mye mindre forstyrrende enn dem som satt bak deg, ja. Ikke så sikker på at heklingen forstyrret i det hele tatt :) Voksne mennesker som ikke klarer å ti stille når det er noe som skjer derimot, DET er forstyrrende og irriterende, det!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg