15 sekunder berømmelse


Jeg syntes det var litt råflott å svi av alle mine "15 minutes of fame" på en gang, så det var greit å starte med 15 sekunder.

Det er jo ikke bare jeg som hekler luer, er det noen som i det hele tatt ikke hekler luer? (OK, jeg kjenner noen standhaftige strikkere, men nå har jeg faktisk sett et bilde av perlestrikkvarianten også)

Jeg ble ihvertfall oppringt av NRK og spurt om å stille i et innslag på Dagsrevyen om OL-luene og at butikkene var helt tomme for lyseblått garn. (Man har da eget garnlager for slik at man er klar for enhver dille som kommer).
Det var fristende å si nei, men en stor heiagjeng på Uformelt gjorde at jeg aldri hadde blitt tilgitt om jeg sa nei. Vel, etter at jeg hadde sagt ja så kom jo panikken, hva med håret, sminke, hva skulle jeg ha på meg? Altså helt motsatt av det vanlige pakkeproblemet der klær er uvensentlig og spørsmålet er hvilket garn skal jeg ha med.


http://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/nnfa19021214/12-02-2014#t=25m42s

Nei, jeg lakka ikke neglene spesielt for dette.
Og for strikkenerder, nei, jeg har ikke brukt Dale babyull.

Foruten heiagjengen på Uformelt har jeg fått masse koselige tilbakemeldinger fra familie og venner, tusen takk alle sammen!


Men jeg tror nok jeg gir meg med disse, den er jo strengt tatt ganske kjedelig å hekle. På en annen side, jeg burde kanskje prøve å pjone en, bare for å sjekke likssom....


Mønsteret på min versjon med fastmasker finnes her.

Kommentarer

 1. Så tøff du var som stilte opp! Kjempeflink var du også;) De er stilige disse luene! Artig minne det, å ha vært på nyhetene i forbindelse med OL:)

  SvarSlett
 2. Hurra for at du stilte opp! Veldig moro! Jeg prøver å stjele litt av kjendisstatusen med å fortelle at jeg har truffet hun som var på tvn med OL-luene.

  SvarSlett
 3. Greit å fortsatt ha litt berømmelse å gå på, ja ;) Syns du var både tøff og flink, jeg!

  SvarSlett
 4. Tykte det var noko kjent med personen på tv, men klarte ikkje å koble namnet ditt mot bloggen. Flott at du stilte opp, det var eit fint innslag :)

  SvarSlett
 5. Så kult! Holder på med min første - og er enig med deg, ganske kjedelig å hekle disse. Men barna vil ha, så da må man jo bare :) God helg!

  SvarSlett
 6. Herlighet, så tøft gjort å stille på tv! Knallfine disse luene:-)

  SvarSlett
 7. HERLIG HERLIG takk for link så fikk jeg sett deg:-)

  SvarSlett
 8. Så artig!! Det er jo helt vilt hvor populær de luene har blitt! :-) Men de er jo veldig fine, så det er jo forståelig at "alle" jakter på mønster og garn! :-)

  SvarSlett
 9. Tøff dame, så flink du er! Ha en magisk helg, og nyt berømmelsen, det har du fortjent!

  SvarSlett
 10. Jeg så nok innslaget og la spesielt merke til den fine jakka di! Du er en fin representant for hobbyen vår! Artig at så mange har kasta seg på heklebølgen. Her går det i strikking foran TVen.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 11. Veldig morsomt å se deg på Dagsrevyen!

  SvarSlett
 12. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer. :-)

  SvarSlett
 13. Kjempeartig 😃
  Liv Ragnhild

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg