Gratulerer Molde!

 

Det var selvsagt ikke helt meningen at Molde skulle vinne når jeg for en gangs skyld er på fotballkamp. Jeg har riktignok hengt på sidelinja som heiagjeng på gjennomsnittlig 2 kamper i uka gjennom hele sesongen, men voksenkamper frekventerer jeg ikke så ofte. Når jeg tenker meg om så har jeg ikke vært på RBK-kamp siden 16.mai-kampen i 92...

Det betyr også at jeg er noe skralt bemannet med supporterutstyr. Strikkepinner har jeg derimot en del av, og enhver unnskyldning til å handle garn er jo en god unnskyldning.
 
 
Og resultatet ble luksus i Kasmir-Alpakka fra Sandnes.
 
Fordelen med kamp så seint på året, er jo at det var mye strikkede hodeplagg å studere. Og det smerter å si det, men det var en av strikkelueutgavene til MFK som var veldig fine. Spesielt ei som var strikket med en antydning av gull i bokstavene.
 
 
Og resultatet?
4-2 til MFK
 
Jaja, nå har jeg ihvertfall et varmt og godt skjerf i vinter.
 

Kommentarer

  1. Så flott av deg å hylle Molde og lagets strikkeprodukter, når du egentlig heier på RBK! Jeg er imidlertid veldig fornøydd med resultatet;) Datter mi har strikket både cupluer og votter av egen design.
    Skjerfet ditt er fint, og det varmer nok mange dager fremover også;)

    SvarSlett
  2. Artig at det er flere som studerer hodeplagg når det er idrettsarrangementer! Mange gode tips å få der for en ivrig strikker.

    Klem fra Ingunn

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg