Nonstop nonstop


 
En av mine favorittmønster er Hurlumhei sin Nonstoptrøye.
Noe enklere strikk enn det er vanskelig å få til og for meg som praktiserer strikking alle andre steder enn i sofaen, så passer det ypperlig.
I tillegg passer den alle unger uansett størrelse, så jeg slipper å være bekymret for at den er for liten eller for stor, den vokser med ungen og kan brukes lenge.
Noe sier meg at det kanskje ikke var nødvendig å strikke den så stor at gutten kan ha den til han blir voksen, men men...
 
 
Ungene nektet å stille som prøvekanin og ikke hadde jeg noe godis å bestikke dem med heller, så da måtte Bamse til pers. Han klager ikke og utfører modelljobber for en billig penge.
 
Denne er strikket i Sisu, med pinne nr 3. Tror jeg strikket den største størrelsen, den er ihvertfall stor nok.
 
 

Kommentarer

 1. Jeg må også ha tankeløse strikketøy som jeg kan dra med meg over alt. Nå er det ensfargede partiet på Marius til meg selv som er min tankeløse strikk. Men kanskje kommer nonstop på pinnene en dag også.
  ønsker deg en fin søndagskveld.

  SvarSlett
 2. Flittig er du, har alltid ett eller annet fint på pinnene!

  SvarSlett
 3. Jeg har også laget en sånn til mitt barnebarn. Tenkte at den kunne godt lages lengre og blitt til en søt kjole.
  Klem

  SvarSlett
 4. Hoho, herlig innlegg! Og takk for strikketips, likte den trøya! Og ikke minst: gratulerer med dagen (om den har vært eller kommer har jeg ikke helt fått med meg, men uansett: Gratulerer!)!!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg