En strålende påske


Av en eller annen grunn liker jeg ikke å strikke sokker, men av og til gjør jeg det likevel. Problemet da er at jeg bruker evindelig lang tid på dem. Akkurat nå holder jeg på med et par sokker som har vart en stund for å si det slik. Det er forresten de som er avbildet i headeren på bloggen og som en del av dere sikkert vet så har den headeren vært slik leeeenge.

Tenkte derfor ut en smart strikkeplan for påska. Kun pakke med disse sokkene, ingenting annet. Innesperret på ei hytte, kilometervis fra annet garn, da måtte det vel gå litt framover? Og ja,  det gjorde det forsåvidt, litt ihvertfall.


Men tror du ikke jeg fant en ny og fin garnbutikk på Røros?
Jepp, det ble garn og heklekrok.
Nytt pannebånd, fastmasker heklet i dobbel babyull med heklekrok nr 6.

 
Og sokkene? Nja, neste påske kanskje?
 

Kommentarer

 1. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver om sokker gitt. Ingen favoritt her i gården heller, men har faktisk lagt opp til et par som jeg tenker skal bli julegave. Ja, jeg må begynne i god tid skal jeg ha sjanse på å bli ferdig til riktig tid. Kjekt med småstrikk/hekling da. Skikkelig flaks at man finner garn stort sett overalt nå.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Ha ha ha, det er så godt å høre at det er flere som har det slik. Jeg liker IKKE å strikke sokker og jeg hadde de også med på påskefjellet.
  Ble ikke strikket noe mer av den grunn, var ute på ski hele dagene og når vi kom inn var jeg så trøtt at det ble natta. Ender opp med at sokkene til gutten blir for små før de er ferdige. :-(
  Skal prøve å få gjordt litt på de i dag.
  Ha en fin dag
  Klem Tone

  SvarSlett
 4. Herlig panneband du har hekla :)

  Lestestrikk er bare en "vanesak" ;)

  Lørdagsklem nordfra

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg