Læringskurve?


Lillesøster går i 1. klasse og det snakkes om læringskurve. Jeg innser vel at min læringskurve går mer i revers enn oppover for tida. Ikke før jeg har tenkt tanken om å slutte å gi bort gavekort på fremtidige strikkehekleting, så går jeg på en liten stor smell igjen.

Ei uke før  venninna mi sin bursdag fikk jeg en fiks ide om at hun skulle få et pledd i gave. (Hun ønsker seg et til hytta.)
Så jeg heiv meg rundt og heklet lapper til den store gullmedaljen. For at det skal gå raskere (føles ihvertfall raskere) hekler jeg først masse små lapper med gråfargen, deretter hekler jeg det hvite på de samme lappene og deretter blå osv.


Jeg hadde selvsagt ingen planer om at pleddet skulle bli ferdig på ei uke, jeg har jo tross alt et par momenter som jobb og unger som forstyrrer heklinga litt.
Bursdagsgaven ble derfor en boks med lapper.
Resten av lappene hekler jeg jevnt og trutt på, så hun får kanskje hele pleddet til julegave?


Kommentarer

 1. Ser ut til å bli et lekkert pledd! Smart å la den tredje fargen variere:)

  SvarSlett
 2. Så nydelige farger! Jeg går med tanker om å gjøre det samme. Bestevenninnen min skal bygge hytte og hun har tydelig sagt at de ønsker seg et teppe til hytta si. Hvilket garn hekler du med?

  SvarSlett
 3. Takk!

  Jeg bruker PT2 og Finull på dette pleddet, mest PT2.
  Bruker krok 4,5 siden det blir mye mykere enn anbefalt krok som er 3(?).

  SvarSlett
 4. Veldig lurt med krok 4,5! Jeg hekler stramt og gikk for anbefalt krok (ja, 3 el 3,5) og de kan jo stå opp av seg selv når jeg holder dem i et hjørne... Hihihi!

  SvarSlett
 5. Blir veldig bra det her :-) Gleder meg til det blir ferdig! Og enda godt du ikke har tilsvarende læringskurve som småfrøkna. Da hadde det vel ikke blitt teppe på meg igjen...

  SvarSlett
 6. Hi hi ler litt for meg selv når jeg leser det du skriver.
  Kos deg med heklingen og god påske.
  Klem Tone

  SvarSlett
 7. Hehe - jeg trodde først at du hadde tenkt å bli ferdig på ei uke... Jeg kommer aldri til å tørre å begynne på et sånt teppe. Har forstått at det tar tid :-) Kjempegod ide om å fortsette å gi henne litt nå og da fremover. Lykke til videre! Klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg