Hurtigjukseblokk


Uka gikk ikke helt som planlagt, når man enkelte kvelder legger seg kl 18 så blir det ikke mye tid til montering av sjal. Men nå er jeg ferdig.
Dilemmaet er at det hadde vært utrolig mye finere blokket, men nå er kl 12 og bursdagen er kl 18, det blir litt kort tid. Så alternativet ble å strekke det litt og legge det på badegulvet, så håper jeg det tørker fort, hvis ikke må jeg fram med hårføneren.


Og selvsagt, det burde også vært en fastmaskekant rundt hele sjalet, men det ser jeg et par problemer med å rekke. Men selvsagt, jeg kan jo ta med heklenåla og hekle litt diskret under bordet under maten? 


Jeg prøvde flere typer montering, sammenhekling med fastmasker ble veldig klumpete. Det ble forsåvidt veldig tykt når jeg sydde sammen alle maskene også, så jeg landet på å sy sammen i de naturlige punktene og bare trekke tråden immellom.

Fargen var litt vanskelig å få fram i dårlig lys på badet, men bildet under viser fargen litt mer.

Se mamma, jeg har laget ull!

Kommentarer

 1. Nydelig sjal og det må vere super gave!!

  SvarSlett
 2. For ett nydelig sjal! Det må være en utrolig flott gave å få;)

  SvarSlett
 3. Det ble lekkert. Jeg blir skremt bort av ting som må monteres, men noen ganger er det definitivt verd arbeidet.

  Ønsker deg en god helg. :)

  SvarSlett
 4. Dette sjalet ble knallfint! For en flott gave å få! Jeg holder på med de samme rutene men i bomullsgarn. Skal kanskje bli en topp :)
  klem fra Sissel

  SvarSlett
 5. Å, for et lekkert sjal. Heldige bursdagsbarn. Du kan jo bare låne tilbake sjalet og hekle kant rundt etterpå. Du ville i tilfelle være i godt selskap når det gjelder å gi bort uferdige gaver. ;) Jeg har gjort det flere ganger. Gubben fikk votter uten tommel til jul. ;) Er det lov å spørre hvor oppskriften kommer fra?

  SvarSlett
 6. Synes sjalet ble riktig så lekkert og fargen var veldig delikat :)

  SvarSlett
 7. Må bare skyte inn at jeg jo fant ut hva slags sjal det var når jeg bare koblet med et tidligere innlegg i bloggen din. :)

  SvarSlett
 8. Kjempefint sjal. Flott presang å få.

  SvarSlett
 9. så nydelig sjal. Ha en flott lørdag

  SvarSlett
 10. Det ble nydelig! Og helt utrolig at fargen egentlig er grønn, det skulle man ikke tro fra de to første bildene. Jeg irriterer meg over dette når jeg selv tar bilder av prosjektene mine. Jeg prøver så langt det lar seg gjøre å ta bilder i dagslys og uten blits, det blir vanligvis best. Men ulempen er at fargene aldri blir riktige, så jeg ender opp med å bruke blits likevel selv om jeg fortrekker uten.

  SvarSlett
 11. Sluttresultatet ble jo kjempefint, håper mottakeren ble fornøyd!
  Lov å jukse litt når man har dårlig tid :-)

  SvarSlett
 12. Tusen takk for alle koselige kommentarer. Jeg ble ferdig!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg