Knit one Sip one


Jeg har, naturlig nok :-),  fått en god del spørsmål om hvor jeg har kjøpt koppen min. Jeg har arvet koppen så jeg vet faktisk ikke hvor den kommer fra. Men vi er flere som har prøvd å søke rundt på nettet etter den, uten hell vel å merke.


Under koppen står det www.saleutions.com.au, men på de sidene finner man ingen kopp, det som derimot står på forumet deres er:

Those mugs are great, glad that you got one.
They are very hard to come by, in fact the company that sold you those mugs are the only people to have them in the USA.
You should try to contact them again, they may have some stock left.


Utifra det jeg har funnet så virker det som den var i salg fram til 2009? 
Så mest sannsynlig er den ikke i salg lengre.
Men man kan sjekke ut denne sida: http://www.zazzle.com/knitting+mugs
Jeg har ikke prøvd å kjøpe noe der så jeg vet ikke hvordan det er, men det var noen kule kopper der. Selvsagt ikke like fin som min da :-) Det er nesten så jeg ikke tør å bruke den så sjelden som den tydeligvis er.

Kommentarer

 1. Takk for at du tok deg tid til å sjekke :)

  SvarSlett
 2. Jeg er også lykkelig eier av min egen strikkekopp! Den er i rosa "strikk" men med den samme teksten på hanken som din. Den er kjøpt her i Singapore i 2010 og jeg har angret masse på at jeg ikke kjøpte opp alle koppene de hadde den gangen...:( Hadde jo vært supre gaver! Men denne koppen er MIN - ingen andre her i huset tør røre den! ;) Du kan se et dårlig bilde av den her: http://fammorkenisingapore.blogspot.com/2010/09/hva-gjr-man-en-regnvrsdag-i-spore.html
  Hilsen Annika

  SvarSlett
 3. Koppen er jo fantastisk for ivrige strikkere! Men det skulle jo ikke være noe problem å bestille kopp med egen strikke-tekst en plass?? Evt prøve seg på egenhånd med maling/dekorpenn el.l..

  SvarSlett
 4. Flott kopp. Sjekket linken du la ut og der hadde de mange flotte kopper i alle kategorier, men det ble litt dyrt da med frakten . Kanskje jeg bestiller etterhvert allikevel. Ha en flott dag

  SvarSlett
 5. Denne var da morsom. Har lagt meg som følger av bloggen din, her var mye morsomt :-)

  SvarSlett
 6. Definitivt på ønskelista mi ;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg