Gjøre noe for andre i jula?


Siden slekt og venner sikkert har fått sin strikkekvote til jul, så kan man jo bruke strikkeheklelysten til noen som trenger det?

På Facebook er det en gruppe som heter Lindy's Nøste Søstre. Der strikker man til Kirurgisk barnepost 1 (tidligere Nervrokirurgisk barnepost) på Rikshospitalet. De trenger varme sokker, pledd, luer og bla. kosedyr slik at de holder seg varme og det blir lunt og litt koselig rundt de i sengen. Aldersgruppen er 0-2 år.
 

Selv har jeg bare heklet rundt og rundt og rundt en prøvelapp som jeg hadde liggende og plutselig så er det blitt et lite teppe.

Kommentarer

 1. Fine farger, dette blir sikkert veldig pop hos dem som får det. Snill er du!

  SvarSlett
 2. Jeg er ikke på facebook. Hvor store skal de teppene være?

  SvarSlett
 3. Med det samme jeg leste overskriften, tenkte jeg på alle de gamle som ikke orker mer. Jeg dobler alle oppskrifter og deler ut småkaker. Selv trenger jeg ikke så mange, så jeg tar med en boks hit og dit til fire eldre familier som har sine pårørende langt unna. Det er en god ide å lage tepper og småting til sykehusene. Flere quiltelag gjør dette fast. Fint at du tipser oss! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. fin tanke
  alle burde gjøre noe for andre i jula.

  jeg skal bake julekaker til julefeiring for spesielt trengende - slike som faller utenom Frelsesarmeen, men kunne trenge et tilbud likevel. Jeg er så glad for at noen drar i gang noe jeg kan være med å støtte.

  riktig god førjulstid til deg
  beste hilsner
  fra
  Åpent^hus

  SvarSlett
 5. Nydelig teppe som sikkert blir godt mottatt:)

  SvarSlett
 6. Nydelege fargar og flott teppe! Diggar det kruset ditt i headeren. Kor har du fått tak i den? Ønskjer deg ei fin adventstida.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg