Alongkræsj i første sving

(Jeg benytter fortsatt enhver anledning til å publisere bildene jeg endte opp med å kjøpe.)

Lillesøster fylte 5 år denne uka. Og jeg vet ikke helt hva som skjedde, ungen grein og jeg endte opp med litt desperat bestikkelsestrøsting.


Plutselig sto ungen på hodet oppi garnlageret og valgte ut garn. Man ser jo glatt utifra bildet over at hun har mer fargesans enn sin mor.


Jeg tror det egentlig startet med at jeg ga henne disse Hello Kitty strykemerkene. Tanken min var vel egentlig å hekle et pannebånd til henne og feste på merker, men hun ville heller ha et teppe.

Vel, jeg glemte fullstendig at jeg faktisk holder på med et teppe til henne og startet straks på et nytt. Burde ikke en eller annen stoppet meg? Det er da bare ei uke siden jeg hadde et lite bekjennelsesliste med ei liste lengre enn lang over halvferdige prosjekter......


Denne lappen er nr 58 Peach Rose i boka 200 crochet blocks (som riktignok jukser en del for å få til 200 lapper...) av Jan Eaton.


Etter en liten gjennomgang av bekjennelseslista så ser jeg at jeg kan bruke lappene i pkt 7. Babyteppe - uten mål og mening. (aug 2010) til dette prosjektet. Og da er jeg plutselig godt på vei med det nye teppet til lillesøster.

Kommentarer

 1. Fort gjort å gå på en smell og starte på nye ting...det kan skje den beste *host*
  den søte ungen er forresten utrolig lik deg :)
  Hæppi helg!

  SvarSlett
 2. Ei nydelig jente, klart ho må få teppe!!!!

  SvarSlett
 3. Heii :)
  Kjempe fin blogg du har :-))
  Jeg prøver å hekle de lappene du har på dette innlegget, men forstår ikke helt åssen jeg gjør det. Og vet ikke hva de hekle rutene heter.
  Har du ett innlegg med oppskrift på disse hekle lappene ?
  Tusen takk på forhånd !

  Mvh Linda Yvonne

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
  Beklager litt seint svar i disse ferietider.
  Hekleruta heter Peach Rose og er fra boka '200 Crochet Blocks' av Jane Eaton. Så jeg kan ikke publisere den oppskriften. Men du kan sjekke ut boka på http://www.bookdepository.co.uk/200-Crochet-Blocks-for-Blankets-Throws-Afghans-Jan-Eaton/9780715321416 Der har de den til ca 80 kr nå og de sender portofritt til Norge.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg