Sjokkartet kakebaking


Jeg har vært i kakebakebloggsvime de siste dagene. I tillegg til denne bloggen så har jeg jo kokeboka mi liggende på nett. Der legger jeg jo inn oppskrifter jeg liker og det er jo av og til andre folk som titter innom også.
Denne uka derimot havnet innlegget mitt om Torils smash-kake som anbefalt innlegg under Lesernes VG (nederst på VG.no) og det er tydeligvis et stort behov for kaloribomber. (Jeg trodde vitterlig det var slankemat som var tingen nå inn mot bikinisesongen?)

I løpet av 2 døgn var det ifølge statistikken ca 37.000! unike besøkende innom bloggen! Det er litt mye for å si det mildt. Morsomt, men litt sjokkartet å forholde seg til, man får rent prestasjonsangst. Så da er det bare å testbake en gang til for å sjekke noen av forbedringstipsene jeg har fått i kommentarfeltet.

Vel, det er bare å bake ivei og til det trenger man nye grytekluter. Nei, jeg heiv meg ikke rundt og heklet dem i en fart nei. De har nok ligget i skuffen et par måneder i påvente av festing av 2! tråder ;-D

De er ikke de fineste gryteklutene jeg vet om, men de er de beste. Store, enkle firkanter heklet i dobbel Bomull Sport fra Gjestal med kork nr 5.

Kommentarer

 1. Jeg har helt gått glipp av matbloggen din, men ikke nå lenger, selvsagt! Jeg kan godt tenke meg et lite stykke av kaken, men kan aldri bake den selv, for da spiser jeg den opp også. ;-)

  SvarSlett
 2. wow - så mange!! Fantastisk!!

  SvarSlett
 3. grattis med masse besøkende, og takk for tips om oppskriftsbloggen din! Har ikke oppdaget den før. kaka så farlig god ut! ; ) Ha ei fin uke! : )

  SvarSlett
 4. Tøfft!!! Gratulerer, kjempemoro!

  SvarSlett
 5. Takk.
  Det er jo litt hyggelig å være på 10 på topp lista til Bloggurat i noen dager :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg