Postmann Pat


Jeg er fryktelig lettpåvirkelig og jeg leser alt for mange blogger og forum. Noe som resulterer i masse fikse ideer om hva jeg skal lage, gjennomføringsgraden står derimot ikke helt i stil med planleggingstakten.

I loppemarkedsesongen blir jo jeg også revet med av beskrivelsene av hvilke skjulte skatter man kan finne og om jeg ikke fant en skatt, så fant jeg i det minste noe nyttig denne gangen. Juniorhobby er helt hekta på Postmann Pat (Jeg hadde imidlertid et hjernedødt øyeblikk her om dagen da jeg lot ham få kjøpe en bil med den nye sangen, måtte de batteriene DØ snart!) og da jeg fant et dynetrekk med Postmann Pat så kan vel det sies å være midt i blinken.


I enkelte tilfeller kan jeg nok sies å være et petimeter, men når det gjelder sying så er jeg enhver sydames skrekk. Her er det ikke mye finsøm. Jeg følger metoden legg malen oppå stoffet, i dette tilfellet dyna, og klipp rundt. Stoffsaksa har jeg selvsagt lagt på et lurt sted, så jeg fant ei halvsløv papirsaks og de fleste vet vel hvor gode de er å klippe stoff med.

Tja, mulig man kunne tilpasset mønsteret litt bedre, men jeg øynet muligheten til å slippe å sy to sømmer, så jeg la dyna i ene hjørnet. Juniorhobby er ikke så kresen.


Om det skulle være noen tvil, min søm er øverst. Jeg tror ikke jeg helt fant riktig søm på maskina, og det ble litt ujevnt. Mulig jeg bør sette av noen minutter til å lese brukermanualen før neste syrunde.

Men juniorhobby er fornøyd med Postmann Pat og jeg er fornøyd med et minimum av anstrengelse, så da er jo alt greit.

Kommentarer

 1. Hehe.. Det viktigste er å tørre, og der er du jo tøff! Til hjemmebruk er sømmen din fin. Brillefin.

  SvarSlett
 2. Så flott da!! Bringer "gamle minner" til meg, hadde også slikt til mine gutter da de var små,
  Jeg hadde fått reste-stoff av ei veninne som i den tida jobbet på Høye Fabrikker,så det var hjemmelaget her også, syns sømmen din var kjempe!!
  Ha en fin uke.
  Klem Anne Lise:)

  SvarSlett
 3. Dynetrekket ble jo flott! Og så lenge brukeren er fornøyd, da er alt bra!

  SvarSlett
 4. Dette ble jo fint, det er vel viktigere å få sydd, enn at sømmen er snorrett og fin og det er flott at du tenker snarveier. Selv blir jeg som en olm stut hver gang jeg tar frem maskina.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 5. Super gjenbruk! Mye lettere å legge seg når dynetrekket er standsmessig.

  Det minner meg på et syprosjekt jeg lovet å gjøre for minst to år siden *flau*. Vi har nemlig et loppis-kjøpt Postman Pat-sengesett i juniorstørrelse, som min sønn har vokst fra. Jeg lovet å lage et stort putetrekk av dynetrekket, men det har visst ikke blitt noe av. Hvis dere vil ha putevaret vårt (avlang barnestr) er det bare å sende adressen på PM på et forum nær deg!

  SvarSlett
 6. Flink du e, e da so nøye då kor "riktig" alt skal vera. E da heima laga, så e da heima laga.

  SvarSlett
 7. hehe. det enkle er ofte det beste. Så lenge det går fort så bryr ikke jeg meg så mye om hvordan det ender opp, bare det passer! Ha en flott uke videre med postmann pat i bakgrunnen!

  SvarSlett
 8. Stilig dyne. Jeg og symaskinen er ikke venner, så jeg bruker den minst mulig. :O)

  SvarSlett
 9. Så kjekt å se at kreativiteten blomstrer. Takk for hyggelig komentar hos meg.
  Hilsen Benedicte

  SvarSlett
 10. Sånne batterier dør aldri... taler av erfaring.

  Godt å se det er flere enn meg som er god på symaskin, hehe.

  SvarSlett
 11. Takk for skryt :-)

  Jeg har store planer på symaskinfronten, men jeg kommer ikke helt igang.

  Og batteriene lever i beste velgående fortsatt. Og for å gjør livet enda bedre så har han tatt med bilen til sengs. Nei, det er ikke moro å bli vekket kl 3 på natta av postmann pat som begynner å spille. Men heretter sjekker vi senga og tar den ut før vi legger oss.

  SvarSlett
 12. Så fint det ble. Thomas elsker Postmann Pat (og jeg liker faktisk sangen som bilen spiller, hehe), så dette sengetøyet hadde vært midt i blinken her. :-)

  SvarSlett
 13. Hurra for gjenbruk!

  Framgangsmåten ( og resultatet ) ville få sy-lærinna mi frå ungdomsskulen til å rynke på augebryna og snurpe munnen, men det betyr så lite når du faktisk laga eit dynetrekk som kan brukast. Keep up the good work!

  SvarSlett
 14. Ikke vær så hard mot deg selv. Du har et dynetrekk du kan bruke og en superfornøyd junior. Det er DET som er viktig, ikke hvordan sømmen ble.

  Det er trolig evighetsbatterier i bilen og de varer i ... ja, en evighet... Jeg "reparerte" brannbilen her en gang for jeg gikk så lei den lyden!

  SvarSlett
 15. Det er ikke all søm man orker å være så nøye med nei ;)
  Men så lenge mottaker ble fornøyd, så kan mor være fornøyd også :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg