Ting tar tid


I serien ting tar tid har jeg nå kommet til storesøsters pannebånd og pulsvarmere. I utgangspunktet en smal eller rettere sagt rask strikkesak. Problemet oppstår derimot midt i innspurten, jeg kan ikke fordra synåler. Klær som må repareres og ferdigstrikkede prosjekter som trenger montering har en lei tendens til å stable seg opp i passe hauger. Heldigvis for meg har jeg både en snill mor og svigermor, så de forbarmer seg over disse haugene når de er på besøk.

Pannebåndet og pulsvarmerne ble strikket i høst, men etter at pannebåndet var sydd sammen så ble pulsvarmerne liggende helt til mamma var på besøk for en ukes tid siden. Tusen takk, mamma.

Storesøster klør av alt så denne gangen har jeg prøvd å strikke i Wollmeise til henne, så får vi se om det fungerer. Selvfølgelig driver jeg i tillegg litt hjernevask og sier slike ting som: Kjenner du at det er akkurat som bomull?  

Kommentarer

 1. Herlige friske farger til en lys lugg!

  SvarSlett
 2. Hastverk er lastvek - sies det også, så ta det med ro du;-)
  Fine farger.

  SvarSlett
 3. dette er jo et kjempefint vår-sett, så like greit at det ikke ble ferdig i vinter :-D

  SvarSlett
 4. Herlige vårfargar. (Er ikkje storesøster såpass lesedyktig etterkvart, at det er skummelt å fortelje at du hjernevaskar henne på bloggen?)

  SvarSlett
 5. Jeg syns faktisk at Wollmeise føles litt sånn bomullsaktig, men har aldri prøvd å strikke av det, så det kan hende jeg tar feil :) Men håper Frøkna kan bruke det, for det var et utrolig sprekt sett.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Bai: Du har helt rett! Ungen leser, så jeg må skjerpe litt her. På en annen side er hun mest opptatt av andre sider på nettet enn strikkeblogger. :-)

  Stine: Wollmeise ligner mye på bomull også når man strikker det.

  SvarSlett
 7. Fint sett :d
  sånn er jeg og, strikker ferdig og lar det liggge til montering.. UFO boksen min består mest at ting som ikke er festet tråder på.
  ønsker deg en fin dag
  /myr

  SvarSlett
 8. Det var et flott sett med pulsvanter og pannebånd:)

  SvarSlett
 9. Så fint det ble!! Nydelige farger sammen og det var en flott måte å lage pulsvanter på!

  SvarSlett
 10. Så kjekt med sånne som monterer for deg! Mamma har lagt ned forbud, så jeg må svinge nåla selv. Men nå strikker hun ullbukser i fleng til høsten, så hun er tilgitt.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg