Ei bedriten uke


Venninna mi har bursdag på lørdag og i år hadde jeg tenkt å variere litt i gaveveien, finne på noe annet enn kokebok - noe hun forresten fikk i julegave.

Som regel er jeg seint ute med å starte på gavestrikking, så denne gangen var jeg faktisk litt tidlig ute, over ei uke faktisk. Planen var/er å strikke en stor hals til henne, lik den i et par innlegg under her. Jeg kjøpte samme garn, Viking Balder, og startet ut med samme pinne, nr 10. Men som jeg har opplevd med flere typer garn før, hvitt garn er tynnere enn farget garn.


Så halsen ble fryktelig løs, faktisk så løs at det var bare å rekke opp. Som sagt så gjort. Deretter dro jeg fram pinne nr 7, den viste seg å være ødelagt så den måtte jeg på DSA for å bytte. Nå følte jeg at det begynte å bli litt kort tid så jeg tok en sjanse og prøvde meg med dobbel tråd og pinne nr 10.


Det ble pent og fast, faktisk veldig fast til å være hals. Så da var det bare å rekke opp igjen. Så nå har jeg lagt opp på nytt på pinne 7, og jeg har 2 dager på å strikke halsen.....Det tror jeg kan bli knapt, jeg har tross alt et par andre ting å ta meg til også......

Og sokkene?
Uff, de har jeg fortrengt......

Kommentarer

 1. Du får gi henne et gavekort hvor det står: Halsen er underveis:)

  SvarSlett
 2. Ojda, ja det er kjedelig å plages.
  Balder er ellers et flott garn, jeg har strikket mange luer av det.
  Håper du kommer i boks, hvis ikke er det jo bare å si at gaven er undeveis :-)

  Ha en fin dag .-)!!

  SvarSlett
 3. Sånt er kjedelig, men dette klarer du! Kanskje du kan strikke siste rest i bursdagen ;)

  SvarSlett
 4. Lykke til, håper du blir ferdig i tide. Jeg skal i bursdag selv på lørdag og har planer om å gi bort et par pulsvanter, så må nok henge i jeg også ;)

  SvarSlett
 5. Pakk inn hele strikketøyet med pinner og alt- skriv et lite kort om at det skal gjøres ferdig :)
  Dumt at garn av samme kvalitet ikke har samme tykkelse...
  Lykke til-
  hilsen Sissel

  SvarSlett
 6. Tusen takk for alle oppmuntringer. Jeg satser på å få skviset inn så mye strikketid at jeg kan bli ferdig - det er jo ikke det at en slik hals tar så veldig lang tid å strikke (i motsetning til sokker :-)

  SvarSlett
 7. Noen ganger kræsjer absolutt alt, kjedelig! Mitt tips er å strikke noe helt annet, om det ikke går denne gangen! ; )) Lykke til med gaven og ha en fin dag! : )

  SvarSlett
 8. Har stor sans for at du ikke gir deg før du får til. Stå på, halsen blir ferdig!

  SvarSlett
 9. Dette fikser du tenker jeg! Den ser kjempefin ut så langt, det blir spennende å se resultatet på lørdag! Lykke til og stå på :-)

  SvarSlett
 10. Det ordner seg! Gode forslag om å skrive det på et kort, dersom den ikke blir ferdig!
  Ha en fin helg :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg