Puls i lange banerJuniorhobby hadde sin siste dag i den gamle barnehagen på fredag. Vi søkte riktignok overflytting i juli i fjor, så det er underlig hvordan det ble et slikt stress på slutten for å få ferdig gavene.....
Men altså siden overflyttingen kom litt brått på så gjorde jeg det enkelt og heklet favorittpulsvarmerne mine til alle damene (mannen fikk lue).

Ikke akkurat sommerfarger, men vi får da virkelig håpe at det ikke blir bruk for dem i sommer. Heklet i Tynn Alpakka fra DSA.

Kommentarer

 1. Så lekre pulsvarmere! Og herlig giraff - han kledde de:)
  Så heldige de i bhg er som får de (også mannen med lue:)) Ha en super søndag!

  SvarSlett
 2. Hei, så hyggelig å oppdage enda en flott hobby-blogg :) Jeg linker og legger meg til som følger, her vil jeg følge med videre :). De pulsvarmerne skal jeg prøve meg på, de var kjempelekre!

  G-Anette

  SvarSlett
 3. Jeg har stadig vekk tenkt at jeg skal teste de der pulsvarmerne, kanskje nå snart en vakker dag... de ser nemlig superfine ut! Lekre avslutningsgaver da, og fine farger. Og du er våken grusomt tidlig synes jeg :)

  SvarSlett
 4. Takk :-)

  AnitaK: Du kan gjerne låne et par unger så skal du se at du kommer deg opp kl 6 du også :-) Se for deg den herlige ferien da, feriestemning, rosevin og litt sene kvelder og juniorhobby som er startklar kl 6 igjen :-)

  SvarSlett
 5. Heldige ansatte i bhagen!! Nydelig farge, og de blir nok satt pris på!

  Fin kveld til deg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Kjempeflotte pulsvarmarar i fine fargar!! Flott modell. ;) Heldige dei i bhg som får dei. (og mannen som du har strikka lue til :) ).

  SvarSlett
 7. Det var flotte gaver. Kommer nok godt med til høsten.

  SvarSlett
 8. Kult. En velkledd "raff". :-)

  SvarSlett
 9. for en heldig sjiraf han kommer ikke til å fryse til høsten:P hehe kjempe fine pulsvanter og lue!!§

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg