Ny hobby?


Etter grundig fintelling har jeg kommet fram til at min alpinkarriere består av 5 ganger på ski de siste 20 år. Første gangen var da jeg lånte skia til venninna mi på skidag i 8.klasse og kjørte ned Daltrøa 2 ganger. Siste gang var med jobben (under tvang føltes det ut som - hvem ønsker frivillig å være livredd en hel ettermiddag?) nå i vinter.

Men nå bor vi midt i en slalåmbakke, og ungene (ikke juniorhobby da) begynner å bli gode på ski, så denne uka innså jeg at det var på tide å kjøpe ski, at det var salg hjalp temmelig mye på den avgjørelsen. Det er ikke ustyret det skal stå på :-)
 
Vel, lørdag var det klart for opplæring, storesøster skulle lære meg å ploge og ta tallerkenheis. Vi måtte dra til en annen og mer startvennlig bakke enn den vi bor midt inne i.


Vel, etter 2 sekunder i støvlene hadde jeg krampe i føttene og etter ca 15 min kjøring så måtte lillesøster og mor slappe av med litt kakao :-)

Etter en rast føltes krampa litt mindre og det var ut og kjøre igjen - må da bruke opp heiskortet. Tror det må ha vært de to lengste timene på lenge og resultatet var nedslående, da vi startet kjøringa var jeg nr 3 på rankinglista over hvem som var best på ski i familen, men etter en times kjøring hadde jeg ramla ned på 4.plass. Lillesøster for som en rakett nedover bakken og mor hadde ikke en sjanse til å holde følge.


Og, selvsagt smiler hun gjennom krampa!
Tilsjuogethalvttusenpåhalvprissåkanmandaikkegjøreannet :-)

Kommentarer

 1. Du imponerer!!! :-) Jeg hadde ikke tort. Holder med langrenn for min del :-)

  SvarSlett
 2. Du får bare holde ut de første gangene, så glir alt lettere etterhvert!
  Jeg blir gjerne med på slalåm en helg - har ikke fått stått en eneste gang i år, jeg... :-(

  SvarSlett
 3. Det går bedre etterhvert!
  Krampa kommer ikke så fort...
  Det er nå deg gjelder å henge på; ungene kjører fortere og fortere for hver tur!

  SvarSlett
 4. Stå på detta klare du. Beina blir betre etterkvart.

  SvarSlett
 5. Også med et smil da! Stå på!

  SvarSlett
 6. Har aldri hatt slalåmski på bena, jeg. Og det blir det vel neppe noen forandring på. Trives derimot med langrennski på beina, gjerne utenom løypene. Lykke til - og smil videre.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg