Hemmelige og mindre hemmelige gaverFor en stund siden var jeg på en ekstra SnB som ble snekra sammen fordi AnitaK var på bybesøk. Det ble en veldig artig kveld med veldig mange glade strikkedamer.

En stor og gledelig overraskelse var det at Renate (som jeg aldri har møtt før :-) hadde med seg en gave til meg - Et uglesmykke. Det er kjempeflott og er allerede mitt favorittsmykke. Tusen takk Renate.


Uformelt har det vært en hemmelig påskevenn byttepakkerunde. Og i dag fikk jeg min pakke. Et stort påskeegg med 3 nøster Drops Merino, hjerteknapp, nydelig te, marsipanegg og ikke minst et par flotte sokker! Noen må ha skjønt at jeg trenger nye sokker, mine knallgule, eldgamle fra EuroPris trenger nemlig å pensjoneres :-)
Tusen takk Mona!
Og ja, teen er testet og marsipaneegget er borte :-) 

Kommentarer

 1. Du er heldig som har fått så fine gaver. Ønsker deg en fortsatt god kveld, hilsen fru Strøm.

  SvarSlett
 2. Du er heldig som har fått så fine gaver. Ønsker deg en fortsatt god kveld, hilsen fru Strøm.

  SvarSlett
 3. Fine gaver! Og spesielt ugla som var super! Til lykke!

  SvarSlett
 4. Så flott påskegave da!! Jeg så uglesmykket før du kom, hvis ikke hadde jeg jo bare trodd at du hadde på deg en navnetag :) Passet godt til deg det, snille Renate. Jeg digget byturen denne gangen, utrolig kjekt å treffe dere alle sammen. Artig med ekstra snb da :) Håper det ikke blir altfor lenge til neste gang. Forrestene: Riktig god påske, du skal vel suse rundt i alpinbakken du :) Klem

  SvarSlett
 5. Det var hyggelig å treffe deg, mog morsomt å endelig fått merket deg med ugle ;) Selv om du har en annen historie bak ;) Kos deg masse i påsken :D

  SvarSlett
 6. Så fin gave du har fått! Smykket er bare råkult - jeg har mitt med til Hawaii jeg :D

  SvarSlett
 7. For noen flotte gaver, og det smykke likte jeg også veldig godt. Ønsker deg en riktig god påskeuke.

  Klem fra Turid

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg