Ikke spesielt vellykket

Synnøve har arrangert hemmelig kopptuestrikking på Tromeng-bloggen. (Ja, jeg er trønder hvis noen lurer :-)

Jeg gikk på med godt mot, dobbel bomull sport og pinner nr 5. Men kombinasjonen av min strikkefasthet og dette garnet var vel ikke helt heldig. Det skal være et mønster her, men det er ikke enkelt å se:
Det skal stå Happy 2010, men man må nesten vite det for å se det. Og jeg har tatt bilde fra den vinkelen der mønsteret vises best!
I tillegg ble det veldig stort, så jeg kutta ut to deler av mønsteret, var jo ikke nødvendig å ende opp med et badehåndkle heller.

Men ikke så galt at det ikke er godt for noe eller noe sånt.....
Kopptua er veldig god i bruk, så nå skal jeg strikke flere med dobbel bomull sport og pinne 5, men denne gangen orker jeg ikke kaste bort tid på et mønster som ikke vises.

Kommentarer

 1. Ja, det er det viktigste. Forresten den jeg fikk av deg var veldig god - mulig jeg må smigre litt her og får oppskrifta :-)

  SvarSlett
 2. Grattis med fin klut. Typografen i meg er også skeptisk til den uleselige delen, men hjemmesnekra kluter er og blir de beste. Til og med gubben velger helst dem.

  SvarSlett
 3. Synd at du ikke følte at den ble vellykket. Jeg strikker kluter i Paris fra Garnstudio. Jeg legger opp 50 masker på pinne nr. 4,5 og strikker rett ene veien og 1 rett 1 vrang andre veien. Så strikker jeg opp hele nøstet. Garnet får du her: http://hverdagsliv.no.

  SvarSlett
 4. Takk. Skal prøve paris en gang. Hadde vært greit å finne et garn som hadde vist mønsteret fint.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg