Adventskalendervisningsoppsamling

I dag rakk jeg et snev av dagslys for å ta bilder i :-)
Den siste uka har jeg fått kjempemasse fint i kalenderen som Mångsysslare har laget til meg.
I litt tilfeldig rekkefølge her: Kreativa Kvinnor, svensk Allers, Fikaboken (får vann i munnen og beltespenna strammer med en gang man begynner å se i den). Fine røde kort til å sette bilder i, Lussekattoppskrift og safran, en liten hvit fløtemugge, sjokolade, juleskumnisser og masse god te. Herr Anton Berg og frøknene Lindt ble kidnappet lenge før bildet ble tatt. Og ser man nøyere etter så ser det ut til at flesteparten av nissene har stukket av også :-)
Men det aller flotteste var et brunt nålefiltet hjerte som er laget av egen saueull.
Tusen takk, Mångsysslare, jeg gleder meg allerede til pakken i morgen :-)

Kommentarer

 1. Bra at du liker det. Jeg er helt forelsket i alt det fine garnet jeg har fått av deg. :-)

  SvarSlett
 2. Du har rett, du glemte å skrive det, men så mye har jeg klart å tenke ut selv også, selv om jeg har mye annet å tenke på for tiden. Jeg er imidlertid så distre at jeg nok glemte å skrive hva jeg hadde tenkt om mønsteret på bloggen. Det får jeg rette på senere, for idag er jeg for trøtt.

  Idag fikk jeg herlig farytale-garn som nok ender opp hos min svigerinne når jeg har laget noe fint ut av det. Det er helt rett farge for henne, så nå venter jeg spent på fortsettelsen av kalendergavene. Det er jo bra å vite hva man har av materialmengde innen et prosjekt startes. Det blir litt lettere å bestemme hva man skal lage da. :-)

  SvarSlett
 3. Så heldig du er da... :-) Mye fint her.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg