Bamseprogresjon

Greit at det er kjedelig å feste tråder og montere.
Men det hadde lettet jobben mye hvis man bare hadde montert riktig første gangen.
Oppdaget at den ene arma var montert på skjevt, på en annen side er hele bamsen ganske skakk, så om det gjør så mye fra eller til er uvisst. Men det er utrolig irriterende at jeg var så sløv at jeg bare monterte meg helt bort. Jeg lurer også på om jeg klarer å få tatt opp stingene uten å ødelegge hele bamsen – jeg er nemlig helt paranoid ved trådfesting – jeg er livredd for at noe skal gå opp, så jeg fester MYE, så å rette opp noe som er blitt sydd feil er ikke barebare….

Om kroppen er skakk, så er hodet et ordentlig misfoster, men får håpe det blir bedre når jeg får på øyne, nese, munn og ører. Men nå haster det ikke så mye med å bli ferdig med den heller.
Redd Barna hadde en plan om å selge bamsene i nettbutikken sin, men det får de ikke lov til fordi disse bamsene ikke klarer å oppfylle kravene til standardisering for leketøy. Leste nettopp at de ikke tar i mot flere bamser. De 300 de har fått skal de prøve å selge på julemesser.

Hvis det frister å lage en slik bamse så ligger oppskriften her. (bamseforsøket mitt er kanskje ikke den beste reklamen for denne oppskriften :-)

Min bamse er strikket i restegarn (mye Topp T’tå tror jeg).
Pinner nr 5.
Det var veldig viktig at det var ull i fyllet, så jeg klipte opp en tovet genser og fylte bamsen med. Hadde selvsagt vært bedre med vatt, men jeg hadde ikke ullvatt. Og tatt i betraktning min paranoide trådfesting så blir det ikke aktuelt å ta den opp for å skifte fyll heller.

Kommentarer

 1. Så kjedelig at de ikke kunne selge bamsene....jeg har en på gang selv jeg, "bare" hodet igjen, men sånn har det vært et par uker nå....*kremt*

  Synes ellers bamsen din er kjempesjarmerende! Mangler bare rød nese og øyne den der!
  Nudelig, alle skal ikke være perfekte, dette kan være annerledesbansen:-D

  SvarSlett
 2. Syns bamsen var veldig søt jeg, sikker på at lillebror gjerne vil ha den :o)

  SvarSlett
 3. For mye skravling, det var nok det som gjorde utslaget! Hva med bamsen som julegave til noen søte små? Det blir nok bra!

  SvarSlett
 4. Syns bamsen din ble kjempesøt, så det er synd de ikke tar i mot flere.

  God helg til deg :)

  SvarSlett
 5. Unger liker litt spesielle bamser, og de "adopterer" ofte de som stikker seg ut i mengden. Synd at Røde Kors ikke får selge bamsene, det er hardt å komme gjennom godkjenninger for leker, ja. Ha en fin helg!

  SvarSlett
 6. Ja, det blir fort feil når man er mer opptatt av å skravle enn å sy :-)

  Kan hende juniorhobby kan få beholde denne bamsen, vi sliter med at storesøstrene stikker av med lekene hans - de er alt for fine til at han kan få dem :-)

  SvarSlett
 7. Så kjedelig at de ikke kan selge bamsene allikevel, de er jo så søte. Ønsker deg ei riktig god helg :)

  SvarSlett
 8. søt bamse uansett! Ha en god helg!

  SvarSlett
 9. Syns bamsen din var supersjarmerende!! Synd de ikke får selge de, men det kan jo gi en liten pen sum hvis de for solgt noen på julemesse:)

  SvarSlett
 10. Bamse har personlighet han. Da trenger han ikke å være helt A4. ;o)

  Dumt at de ikke fikk selge bamsene da, noen ganger er det veldig stivbeinte regler.

  SvarSlett
 11. Synes han var søt, jeg! Ingen er helt perfekte her i verden. Og de kan ha vel så mye sjarm de som skiller seg litt ut. Kanskje du kan bruke den til en presang.

  SvarSlett
 12. Tusen takk for hilsen. Det varmer..
  Flott side.. Ha en fin uke,,

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg