Hemmelig Uvenn - ny runde

Husker du denne?
Vel, på Hobbyboden er det nå en ny runde med Hemmelig Uvenn med påfølgende konkurranse. Jeg må vel si at jeg har problemer med å se hvordan jeg kan klare å overgå forrige runde, så kanskje jeg prøver å lage noe fint og normalt denne gangen. Jeg har forresten mye gult og rosa glitter-mohair-akryl igjen i tilfelle noen flere trenger dasslokktrekk :-)

Denne gangen fikk jeg garn fra Tutta Kamon, hun hadde virkelig anstrengt seg for å fylle ei smarteske til randen, den bulte i alle retninger :-)
Det er utrolig hva et bilderedigeringsprogram kan gjøre, garnet ser da slettes ikke verst ut. MEN DET ER DET! For meg som synes all ull klør (ja, både babyull og alpakka klør) så er dette en stikkende haug. Vel, muligens fra det vakre lyseblå blondegarnet da, hva i huleste bruker man det til??
Storesøster derimot er forelskset i de to oransje nøstene og synes de er vakre, men nei jeg fikk meg ikke til å strikke bursdagsgave til venninna hennes i det, selv om sotesøster syntes det passet perfekt. Derimot kan det nok brukes til et par pulsvanter som storesøster ønsker seg.

Kommentarer

 1. Lykke til! Det kan bli mye spennende ut av dette!!

  SvarSlett
 2. Så heldig du er :) Jeg har forresten et nøste med lyse blå blondegarn i tilfelle du trenger mer...

  SvarSlett
 3. Nå kjente jeg at jeg begynte å hyperventilere her, men på en annen side så har jeg to prinsesser så realistisk sett bør jeg ha nøstet ditt i bakhodet :-)

  SvarSlett
 4. Det der var jo garn med muligheter, selv om jeg er enig i at det skal litt til for å slå doringtrekket ditt. Spent på hva du får til!

  SvarSlett
 5. Det lyseblå blondegarnet kan du jo bruke som kanting, på f.eks hjemmestrikka mohairunderbukser...
  (hvis du ville ha et tips da:-))
  Jeg er veldig spent på hva du lager av dette. Jeg syns dolokktrekket er så kreativt...

  SvarSlett
 6. For et knakende godt forslag, oransje mohairundertøysett med lyseblå blondekant - det overgår nesten dasslokktrekket :-D

  SvarSlett
 7. Deilig, deilig! Jeg synes særlig de lysegrønne nøstene med litt spett i så fantastisk digg ut

  SvarSlett
 8. Vilket otroligt toalocköverdrag, går det an!!!! Kan tänka mig att det sitter på den dag idag. Ska bli kul att se vad du får ut av det andra garnet :)

  SvarSlett
 9. Synes ikke garnet ser så verst ut jeg, du greier nok ikke slå deg selv fra forrige runde med dette ;)

  SvarSlett
 10. Gleder meg til å se hva du får ut av dette. og ha ha, jeg bare ler av det dolokket

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg