Kjolestatus

Jeg rakk ikke å bli helt ferdig med kjolen til kusine R, men jeg kom overraskende langt. Mangler ermer og bånd. Får skylde på at de framskyndet bursdagen en dag - det at jeg startet alt for seint med den har selvsagt ingenting med saken å gjøre :-)
Kjolen til lillesøster er heller ikke ferdig, men har nå kommet til der jeg skal dele strikkingen for å strikke overdelen, så det bør gå ganske fort.
Ellers har jeg begynt å fylle opp hobbyrommet/gjesterommet. Om jeg tilbringer noe hobbytid her er usikkert, men lagring av garn skal foregå her.
Har begynt å fylle opp ei hyllerekke i skyvedørsgarderoben. Gubben synes det er alt for mye, mens jeg er bekymret for om det blir nok plass :-)
Ikke så mange nøster foreløpig, regner med det tar lang tid før jeg finner igjen alle nøstene etter flyttinga. Har brukt garn til å beskytte en del glass/servise ved pakking.Jeg feiret bursdag på søndag og lillesøster pyntet kaka. Lillesøster derimot ble pyntet av kusine D og storesøster. De to fikk nemlig ikke bruke ansiktsmaling fordi de hadde så fine kjoler, så derfor pyntet de lillesøster istedet. Hun er Hello Kitty, men gul nese og oransje sløyfe i panna :-)

Kommentarer

 1. Så flotte kjoler! Herlige rosafarger

  SvarSlett
 2. Du er nå bra tøff som har to kjoler på pinnene da..
  Får vi se bilder når hyllene er fylt opp??? Da kan vi vurdere om du har beregna nok plass til garnlageret, lurt å bruke det til pakking....

  Nusselig Kitty du har:) ser ut til at ho tar kake pyntinga alvorlig.
  Ha en fortsatt flott uke :)

  SvarSlett
 3. Kjolene blir vakre og det var jammen den lille Hello Kitty også!
  Ha en fin dag...

  SvarSlett
 4. Sannelig blir det fine kjoler! System i sysakene får du også;)
  Søt liten kakebaker;)
  Klem

  SvarSlett
 5. Så fine kjoler :) Skal si at du er flink, så mye fint du lager! Her var det mye inspirasjon å hente :)
  Og så søt datter du har også :)

  Den skilpadden som mammaen din har heklet var jo bare døds kul.. Hadde det vært mulig å få oppskriften på den?

  SvarSlett
 6. Så søt liten Hello Kitty. Og kjolene blir nok ferdige om ikke akkurat til riktig tidspunkt. husker at min mor ofte ga bort ting med strikkepinnene i når jeg var mindre. Det viktigste er jo at det blir ferdig - ikke når.

  SvarSlett
 7. Kjempe koselig blogg du har, og nydelige kjoler du har strikket. Så heldig du er som har en så oversiktlig plass å ha garnet :)

  SvarSlett
 8. Ser jo fine ut da, og de blir ferdige også. Hva smart du er, at jeg aldri tenke på det mens jeg drev å flyttet mens jeg var yngre, at bruke nøsten mellom glassen, det blir jo to fluer i en smekk :)

  SvarSlett
 9. Søt Hello Kitty. Hun ligner på bankkortet mitt, som også har Hello Kitty på seg :) Hvor lang tid trenger du på å bli ferdig med kjolene? Jeg er god på sparking!

  SvarSlett
 10. Grattis med overstått bursdag! og flotte kjoler du har laget!

  SvarSlett
 11. Hei;)
  Utolig masse flott i bloggen din;)Og kjolene ser riktigså bra ut. Håper det er greit at jeg følger deg !..
  Takk for titten. Hilsen Ingrid.

  SvarSlett
 12. Liker den i sort-hvitt jeg :-)

  SvarSlett
 13. Tusen takk for hyggelige kommentarer.

  Lima: når det gjelder den heklede skilpadden så er jeg usikker på hvor hun har gjemt oppskriften. Så det enkleste er faktisk å sende en mail til Familien og høre om du kan få den, de pleier å være greie slik.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg