Bursdagsfeiring

Lillesøster fyller 3 år og som vanlig hadde vi utebursdag i barnehagen i gata der vi bor. I år var det strålende vær og vi kunne lufte sommerkjolene.

Siden vi har utebursdag kan vi invitere alle venner og kjente til stort selskap, så i år var vi vel 30 voksne og 20 barn. Menyen var grillspyd med grove pølser og grove kjøttkaker - som lillesøster hadde laget selv. Kyllingvinger, stekte båtpoteter, potetsalat og salat. Til kaffen var det bløtkake, bringebærfromage og forholdsvis sunn sjokoladekake. Enten bomma vi litt med matberegninga eller så traff vi akkurat. Det var ikke en smule igjen av noe, så søtmonsen meg kunne se langt etter kakerester.... Men hva skal man med sjokoladekake når man kan spise grus? Juniorhobby hadde sitt første ordentlige møte med sandkassa og det var stas.
Lillesøster fikk masse fine gaver. En stor andel av dem i rosa og med prinsessetema, så til stor glede for mor og far så ønsket hun seg Rory racerbil.
På håndarbeidsfronten driver jeg og lager gaver til de ansatte i barnehagen, her strikker jeg på et skjerf. Kult er det, men et utrolig herk å strikke. Bruker 3 nøster og det snurrer seg hele tiden så det går sakt framover.

Kommentarer

 1. Det var flott bursdagsfeiring!!
  Og veldig kjekt å feire ute,særlig når været er bra!!

  SvarSlett
 2. Så kjekt med langbord og fest utendørs! :o)

  SvarSlett
 3. Dette så koselig ut med utebursdag og masse å kose seg med. :)

  SvarSlett
 4. Høyrest ut som det vart ein flott bursdagsfeiring og at alle koste seg.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg