Påskestatus

Påskeplanen var i år som i fjor og årene før der: Brodere ferdig bamsevaskbildet :-) Og se jeg broderte! Ble dessverre ikke ferdig i år heller, men har planer om å bli ferdig iløpet av april. Jeg holder på med siste bamsen, men det er så utrolig smått. Men "heldigvis" kunne man ikke brodere overalt, så i bilen på tur oppover til Trøndelag startet jeg på tunika til storesøster. Siden hun hittil ikke helt har skjønt konseptet med tunika, hun bruker dem som kjoler som såvidt dekker rumpa, så har jeg strikket den litt lengre slik at det blir en kjole. Kjolen er forsåvidt ferdig, men jeg har ennå ikke klart å få henne til å prøve kjolen, så jeg har ikke peiling på hvordan den blir seende ut. Jeg har valgt å kutte ut lomma og det jeg lurer på er istedet for å ha knapper i åpningen bak, så tenkte jeg å ha åpningen foran. Har heklet rundt åpningen for å få en penere kant. Men som sagt jeg må se den på før jeg bestemmer meg.

Det som derimot overrasket mest i påska var den store forandringen av eldstejenta. Hun pakket kofferten sin selv og tok med seg 2 bukser, ikke det at jeg skjønte hva hun skulle med dem. Men hun brukte bukse hver dag i påska! Vi måtte til og med kjøpe en ny en :-)
Den nye standardfrasen er: "Er jeg kul nå?"
Siden brodering i bil er vanskelig så startet jeg på et skjerf til meg selv i Vivaldi på pinner nr 4, oppskrift fra Garnstudio. Klarte selvsagt å strikke "feil" med en gang - sånn går det når man ikke leser oppskrifta. Så mitt skjerf, hvis det noensinne blir ferdig, har en kortere bølgebord enn originalen. Men utifra bildet så synes jeg det er helt ok. Men du verden, så mange timer jeg har strikket på dette og så kort som jeg har kommet......

Kommentarer

 1. Sjalet blir nydelig, ikke rart det tar tid, det er jo ganske bredt. Og stå på med bamsebildet, det er jo snart ferdig. Motivet er kjempesøtt. Og jeg er enig med storesøster, tunikaer kan gjerne også brukes som kort kjole. ;)

  SvarSlett
 2. Så kult! Du har valgt det sjalet som er mars+april-oppgave på hals/skjerfalongen på Hobbyboden.
  Jeg har endelig kommet halvveis med dette sjalet, men valgte da å strikke 3 rapporter istedenfor 4 ;-)

  SvarSlett
 3. Så flink du er - Både brodering og strikking. At ting tar tid må være helt greit mener nå jeg :-)

  SvarSlett
 4. Så skjønn kjole-tunia. Og blomsten på den piffet hele kjolen opp enda ett hakk. Bamsene du broderer er bare så skjønne, litt av et pirkearbeid, jeg beundrer tålmodigheten din. Og skjerfet kommer til å bli så lekkert, supermykt, lett og luftig. Det blir sikkert et favorittsjal. Og med mine øyne er det umulig å se at du ikke har strikket riktig. God helg.

  SvarSlett
 5. Hatt meg ein liten runde i bloggen din,koseleg blogg du har.
  Etter å ha sett at du anbefalte sandnes hefte duett, har eg kjøpt det og garn til tunikaen idag. Uff vert altfor lett frist.

  SvarSlett
 6. For en fantastisk utseende blogg du har! Jeg måtte straksens føle linken din og "pimpe min blogg også.
  Ha en fin dag!

  Sissel

  SvarSlett
 7. Den tunikaen så veldig flott ut. Det er fint med enkle plagg som heller kan piffes opp med litt dekor. Lykke til med både sjal og brodering - det ser ut som om begge deler krever en viss tålmodighet.

  SvarSlett
 8. Tålmodig du som broderer sånne småting!
  "Kul" høres mange ganger daglig fra 6-åringen her i huset :)
  Jeg driver med et skjerf selv, og synes det går smått med 29 masker jeg, uffameg for en tålmodighet. Ditt ser kjempefint ut, nydelig farge!
  Jeg har forresten gitt deg en award. Den skal egentlig sendes videre, men siden den har vært rundt mange steder på nettet, nøyer jeg meg med å gi deg den som takk for en flott blogg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg