Første uke med babette

Etter en uke med hekling er statusen følgene:
12 rader - 8 lapper - ferdig med 4
8 rader - 8 lapper - ferdig med 5
6 rader - 32 lapper - ferdig med 10
4 rader - 40 lapper - ferdig med 18

Siden det er vanskelig å variere de små lappene så mye så vurderer jeg å kutte 1-2 av lappene med 8 rader. Siden jeg har valgt en stor heklekrok til garnet så føler jeg at jeg må ha minst to rader i starten, helst tre.

Vurderte en stund å montere etterhvert, men ser at det er best å vente til jeg er ferdig med å hekle, da jeg ikke har noen plan på hvilke lapper jeg skal hekle, men det blir etter innfallsmetoden. Jeg finner ett "mønster" og så hekler jeg flere likedanne, bare med andre farger. Dessuten er den store lappen med 3 hvite rader temmelig grell, så jeg vil se an om den må ut eller om den likevel kan passe inn i sluttproduktet.

Størrelsesmessig er teppet nå ca 85 x 95 cm.

Kommentarer

 1. Lekker farge du har valgt er nok enig med deg og vente med sammen sying til slutt, det er morsomt og prøve ut flere varianter...

  SvarSlett
 2. Utrolig at det har blitt så stort allerede, Jeg bruker heklenål nr 4, og mitt trenger nok mange flere lapper for å bli like stort.

  SvarSlett
 3. Å, dette blir lekkert! Og fargene du har valgt passer så godt sammen. Jeg er kjempeimponert, du har litt av en fart på heklekroken din nå om dagen.

  SvarSlett
 4. Dette teppet kommer til å bli kjempelekkert!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg