Nål og tråd er ikke like morsomt

som hekling og strikking :-) Siden det er en del julagaver i denne haugen så er det på tide å få ut fingeren og begynne å sy sammen pulsvarmere, feste ender på sokker, luer kopptuer og sjal. Sjalet har vært ferdig strikket i flere måneder, men dessverre fester ikke endene seg selv :-)

I adventskalenderen har jeg de siste dagene fått: Klistremerker som skal fargelegges med de medfølgende tusjene, det blir nok kjempestas for jentene. Et oppskriftshefte med storfekjøtt, et broderisett med søte snømenn og dagens pakke var 3 nydelige maskemarkører. Så nå skal jeg skifte ut mine lilla tråder når jeg strikker :-)
Ellers har det blitt en del flere calorimetry (hårbånd - det norske mønsteret finnes hos LindaN), denne gangen til voksne. Den lilla er strikket i Misti fra DSA på pinne 7, tror jeg la opp ca 70-80 masker. Den er utrolig myk og god. Den hvite er strikket med Gjestal Classic Superwash (dette garnet er vel ikke i produksjon lengre) på pinne 5. Her la jeg opp 100 masker, men det ble litt mye. Bak på blomstene har jeg festet ei nål slik at man kan velge om man vil ha blomsten på eller ta den av.

Kommentarer

 1. Innom og titter. så nydelige pannebånd.

  SvarSlett
 2. Nei, nål og tråd er ikke morsomt! Et hvert prosjekt kan stoppe opp når det blir tid for nål og tråd.

  SvarSlett
 3. Jeg venter fortsatt på at noen skal finne opp en automatisk trådfester. :o)

  Fine calorimetrier, og så er det så spennende med de kalenderpakkene.

  SvarSlett
 4. Hei. Jeg har kost meg og sett på bilder av alt du har laget! Her var det mye flott, og mye inspirerende. Kommer til å titte innom deg innimellom :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg