Gavedryss

I år har vi pepperkakehus. Lillesøster har en utrolig finmotorikk og tålmodighet når det gjelder slike ting, og ja favorittfargen er rosa hos henne også :-)

Julaften var jeg en rask tur innom sømsenteret. Jeg var ikke den eneste som skulle ha symaskin, men jeg var den eneste dama inne der. Resten var mannfolk som kom med jukselappen med symaskinmodell på :-)
Maskina står fortsatt i eska og jeg tror den får stå der ennå et par dager, til det blir litt roligere her. Innholdet i eska skal være en Bernina Activa 240 :-)

Har i mange år samlet på glasspynt fra Hadeland Glassverk. Og julekrybba har fått plass i vinduskarmen. (Jesusbarnet ligner på en kongle :-)
Etter middag hadde vi besøk av nissen. Lillesøster klamret seg fast og hylte: "Jeg er ikke redd nissen!", mens storesøster var tøffere.
Nissen og hjelperne har vært produktive i år, det var en del gaver. Lillesøster fikk arvede ski i gave og var strålende fornøyd, så det ble skitur i stua. Rosa svømmebriller var også kult :-)
Jentene fikk også en del klær så i dag har det vært opptil flere klesskift for å prøve de nydelige klærne :-)

Mor er litt over middels interessert i sjokolade, så av en eller annen grunn fikk jeg 3 bøker om sjokolade, samt en del sjokolade, spesielt eska med Godiva sjokoladetrøfler ble satt pris på :-)
Fikk også fine hobbybøker.


Hobbysjel hadde sydd strikkepinneetui til meg. Samt maskemarkører og bambuspinner.
m
m
De siste gavene i julekalenderen:

Sjokolade, hekleoppskrifter på sommergenser og pledd, en utrolig søt sparebøsse (trenger den nå etter at det ble ny symaskin) og to sjarmerende keramikknisser.

Tusen takk Hildep for en super adventskalender!

Kommentarer

  1. Dette så riktig hyggelig ut! Ha ei fortsatt fin jul.

    SvarSlett
  2. Gratulerer med ny symaskin! Ser ogsaa at du har faatt noen boeker jeg kunne tenke meg aa laane:-) god jul.

    SvarSlett
  3. Selvsagt skal du få låne bøker mot en del sytips :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg