Hemmelig venn august

Har fått en kjempefin gave fra min Hemmelige Venn på Hobbyboden. 6 nøster garn i en farge som passer ypperlig hos oss. 2 stempler, en serviettpakke til decoupage, smykke, oppskrift på lue med hals/krave, knapper, te og kakeoppskrifter. Tusen takk hemmelige venn!

Selv kjøpte jeg dette garnet for å sende, men 2-åringen hadde et lite uhell som endte i garnposen :-) Så nå har jeg skylt garnet godt, så får vi se om det frister å strikke noe av det.

Har fått brukt opp resten av nøstet med akrylgarn. Heklet to pannebånd, med dobbel tråd og heklenål nr 7.

Ellers har vi fått utrolig mange fine blomster i forbindelse med fødselen. Her er noen av bukettene: Fikk en slik "mor og barn"-bukett. Den lille er utrolig søt, men hvor er de små vasene? Vel, den passet fint i vinglasset.
nn

Kommentarer

 1. Her var det mye flott. Fin hemmelig venn gave. Håper ikke mine små får noen uhell i garnet mitt, da er det fullt mulig at jeg ikke klarer å beherske meg. Ha en fin helegavslutning

  SvarSlett
 2. Så fin gave du har fått. Og Junior er bare knallsøt:) Ha en fortsatt fin helg:)

  SvarSlett
 3. Hei og takk for trivelig kommentar i bloggen min. Også hjertelig till ykke med den skjønne lille prinsen :-) Det var noen nydelige blomsterbuketter dere har fått - en hyggelig gest i forbindelse med familieforøkelsen. Ellers har du veldig mye flott håndarbeide her i bloggen din. Du er skikkelig kreativ, og jeg liker veldig godt alle de fine hekleriene dine. Døgnet har for få timer for meg..
  Ha en finfin søndag.

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med junior! Han er en nydelig prins. Og blomsterbukettene er skjønne. Jeg er imponert over at du har fått gjort håndarbeid så kort tid etter fødselen, jeg hadde håndarbeidstørke lenge etter fødslene mine. Ønsker deg en rikig god uke.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg