Sukkersøt sommerlue

Har masse garnrester i bomull som jeg nå prøver å hekle opp, synes jeg har heklet mye, men det går ikke så veldig mange gram i småprosjektene mine, så det tar nok litt tid å bli kvitt restene. Det som er helt sikkert er at det er mye rosa :-)
Så i går da jeg hadde tenkt å starte på de grønne restene lurte eldstejenta på om hun kunne få sommerlue i lyseblå og rosa, med blomst på, så da ble det det istedet.
Det lyseblå garnet er bomull sport, det rosa vet jeg ikke. Brukte heklenål nr 4,5 for at det ikke skulle bli så stivt. Blondekanten hekla jeg med nål nr 3. Hekla en rad med dobbeltstaver for å få løpegang til silkebåndet.

Lua var veldig "vakker" ifølge eieren, men tydeligvis ikke vakker nok siden hun har pyntet den med klistremerker i tillegg :-)

Kommentarer

 1. Luen er kjempefin og så er det det der med å sette sitt eget preg på det da. Det er der klistremerkene kommer inn ;)

  SvarSlett
 2. Den var nydelig!

  SvarSlett
 3. Skjønn, skjønn, bare rett og slett helt skjønn!

  SvarSlett
 4. Supersøt lue! Festlig med klistremerkene :o)

  SvarSlett
 5. Den var virkelig sukkersøt! Har ei her som synes rosa er det vakreste i verden, hun kunne fint pyntet med klistremerker hun og.

  SvarSlett
 6. Sukkersøt og veldig fin, skjønt det er aaalfor varmt til luer nå.. Jeg er så glad for at håret mitt er langt nok til at jeg kan få det bort fra nakken.. Nei, jeg tåler ikke varme i noe særlig grad. :-p

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg