Familiedag i Årjäng

Gubben skulle ha montert noe ekstrautstyr på bilen, så da ble det en tur til Årjänge i Sverige. Siden det er sommer og sol så passet det at hele familien ble med.
Vi startet dagen med et par timer på torget. Der hadde de et kjempesvært troll, med sklie i halen. Deretter tok vi en runde i sentrum, noe som var fort gjort.

Siden vi hadde god tid denne dagen passet det med litt hårklipp. Egentlig var det kun den yngste som skulle klippes, men eldstemann fikk også lyst og tatt i betraktning alle kampene for å få plassert hårstrikk i det håret så passet jo det bra. Dette var første gangen yngstemann var hos frisøren så vi forventet litt problemer med å sitte i ro, men der overrasket hun. Det var tydeligvis stort å bli klippet. Hun satt alvorlig og rørte seg ikke i det hele tatt under klippingen. Etterpå derimot smilte hun bredt, begge fikk nemlig "farga" håret. Et rosa og et lilla hjerte i håret! Kjempestas, håper bare den sprayen lever over til i morgen slik at de får vist fram litt farge i barnehagen.

Kommentarer

 1. Så pene de ble på håret da...:-) Da skjønner jeg hva du mener med hjerter i håret:-)

  SvarSlett
 2. Å så nette jentene ble :-)
  Håper de fikk vist fram litt av hårpynten i barnehagen da!

  SvarSlett
 3. Håper fargen holdt til å kunne vise frem! Vi har ikke besøkt frisør med sønnen ennå, men nå tvinger det seg frem. Leter etter gode tips på hvordan får det til å ikke bli traumatisk, men kanskje vi bare må hoppe i det?

  Kjempesøt and i bloggen!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg