Hobbydag hos ASK

I dag hadde ASK, Hobbysjel og jeg hobbydag. I strålende sommervær satt vi ute på verandaen hos ASK og strikket. Tror det er første gangen på flere år at ingen av oss lagde kort, men det var så mye enklere å ta med strikkinga enn å dra med kortutstyret.

Jeg testet Tuva-garnet jeg kjøpte forrige helg og strikka to kopptuer. Brukte pinner nr 4. Den grønne er med enkelt garn, 38 masker, 21 cm lang. For at den skulle bli litt tykkere strikka jeg ribbestrikk, to rett og to vrang, men den ble litt liten, så bør nok ha dobbelt så mange masker.
Den blå er strikket med dobbelt garn, 35 masker og 20 cm. Rillestrikk. Den ble akkurat passe størrelse.

Ellers fikk jeg ASK til å lage to maskemarkører til meg som jeg skal gi bort i en liten gave til ei venninne. Etter å ha lært hvordan de lages så regner jeg med at jeg kanskje lager med noen selv også.

ASK hadde bakt noen kjempegode speltmuffins med sjokolade som vi selvsagt måtte ha oppskriften på. Fatet har hun dekorert med decoupage selv.Siden ASK hadde bursdag for en stund siden hadde jeg lagd en liten gave til henne. Jeg hekla et hårbånd, men det ble litt langt så jeg kaller det et kombinert hårbånd/skjerf/belte :-)Kommentarer

 1. Skikkelig koselig med sånn småstrikking, eg strikker smekker om dagen herlig i varmen! Kooos deg og ha en heeerlig laaanghelg! Klem og masse kooos fra Vibbedille

  SvarSlett
 2. Tusen takk for besøket mi bloggen min.
  Så mykje fint du lagar. Dei jentepannebandene i forrige innlegg var kjempesøte.
  Likte godt den anda du har som bloggbilde. Den var bare kjempesøt. Ha vidare ei fin helg. :)

  SvarSlett
 3. Så herlig med strikking i varmen! Kos deg videre i pinsen og håper finværet fortsetter!

  SvarSlett
 4. Takk for helsing i bloggen min:)
  Så fine klutar du har laga!
  Eg skal prøve å lage maskemarkørar sjølv, må berre prøve og feile litt.... Spennende med litt nye ting!

  SvarSlett
 5. Så koselig når man kan treffes slik med håndarbeid, og sitte og skravle samtidig. Du klarer godt å lage maskemarkører du også, det er ikke vanskelig. Ha ei fin helg fortsatt.

  SvarSlett
 6. Så koselig at dere møtes på sånne minitreff! Høres stas ut å gjøre det litt ekstra koselig i hverdagen innimellom. =)

  SvarSlett
 7. Så flott dette var! De andre pannebåndene, er de hekla i bomullsgarn? Og sier man egentlig kopptuer i Oslo? Flotte kopptuer forresten, og mye annet fint i bloggen din.

  SvarSlett
 8. Høres nydelig ut med hobbydag :) Ha ei fortsatt fin påske!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg