Ferierapport

I sommer er det trøndelagsferie. 2 uker på hytta på Røros og 1 uke hjemme hos mamma og pappa. Rørosferie er som vanlig veldig fint, men i år har det vært j*** mye mygg.


På håndarbeidsfronten så går det fortsatt i frosker :-)

Har til og med lurt søskenbarnet mitt på 13 til å hekle frosker også.
På denne frosken manglet jeg en halv meter grønt garn, så denne fikk lyseblå hale.


Oppskrifta ligger her:


Men jeg hekler øynene litt annerledes. Jeg hekler kuler.


Tok bussen fra Røros til Trondheim en dag for å besøke noen venninner. Fant da ut at jeg måtte ha med innflyttningsgave til Gro, så disse gryteklutene ble heklet fra Røros til Støren. Legg merke til den fine bakgrunnen på bildet - fine busseter :-)Gryteklutene er hekler med dobbelt garn av bomull sport og med heklekrok nr 4,5. Så det er ikke akkurat noen "finhekling" - det blir temmelig grovt. Men slike tykke grytekluter er veldig gode da. 25 masker bredt og ca 25 rader med fastmasker.


På hytta fant jeg ei oppskrift på et sjal jeg kunne tenkt meg, så jeg reiv ut oppskrifta for å ta med meg hjem i tilfelle jeg får ånden over meg iløpet av høsten. Men da jeg var innom en garnbutikk fikk jeg vite at den ene garntypen ikke produseres mer og at de solgte ut restlageret til halv pris, så da var det jo bare å kjøpe inn :-) Kjøpte selvsagt nye pinner også for jeg har sikkert ikke str 15 fra før, men da jeg kom hjem til mor så var det første hun sa - "du har str 15, de ligger i skuffen der". Så i morgen skal jeg ut og bytte.


Kommentarer

  1. Du har jammen meg fått gjort mye i ferien:-) Håper jeg også får mulighet til det. Jeg liker dyrene du lager. Spesielt anda:-) Jeg må innrømme at det blir en del strikking på jobben for tiden. Ferietider er bestandig stille perioder her. Jeg har jo en del fisker jeg må strikke nå:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg