Varmende minions


I fjor på denne tida stressa jeg også litt med heklig av pledd (jeg jobber best under press). Storesøster var fullstendig hekta på minions og da jeg så bilde av et minionspledd på instagram fikk jeg det for meg at jeg skulle slå to fluer i en smekk.
1. Bruke opp en del nøster jeg hadde på lager.
2. Bursdagsgave til storesøster.

 
Punkt 1 var jo rimelig grei da. Jeg hadde 6 nøster med blått og brunt, så da var det bare å ile bort til Europris for å kjøpe garn. Jeg kom hjem og syntes ikke Iglo var like godt som det Naturgarnet jeg hadde fra før. Så da gikk turen til Bogerud for å kjøpe Naturgarn. Forsåvidt greit det, bortsett fra at jeg ALDRI leverer tilbake garn jeg har kjøpt.
Status etter at pleddet var ferdig er altså at jeg har 9 nøster. Så mye for å hekle et pledd for å bruke opp garn.
 
 
Da garnet var i hus var det selsvagt bare å hekle som en tulling. Jeg startet selvfølgelig kun ei uke før bursdagen hennes. Sånn langt på natt før bursdagen hennes fikk jeg heklet sammen lappene (skulle jeg gjort det igjen skulle jeg sydd dem sammen eller brukt flere farger til sammenheklingen slik at sammenheklingen hadde blitt mer usynlig).
Gaven ble overakt til stor glede for mottaker, som ikke var så opptatt av at trådene ikke var festet, hår og kant manglet.
Hår og kant derimot tok noe tid, kanten ble heklet i jula.

 

Kommentarer

 1. Du verden for et stilig teppe! Dette ble hun nok superglad for! Kjempestilig. Forstår at dette ble et maratonløp. Vet hvordan det fungerer, for jeg jobber også best under press, og det har blitt noen nattetimer av g til..

  SvarSlett
 2. Så morsomt teppe. Skikkelig glad-teppe. :D

  SvarSlett
 3. Dette var herlig! Du lager så flotte tepper!

  SvarSlett
 4. Hehe, leser jeg deg feil, eller tok det et år å hekle på kanten? :P
  Uansett deilig å være ferdig :D

  SvarSlett
 5. Så utrolig flott og lystig teppe :)

  SvarSlett
 6. Excellent site I have bookmarked your site..

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg