Hemmelig uvenn

 
Jeg er nå den lykkelige innehaver av det kuleste retro 70-talls (eller er det 60?) sofagarnnøste.
Jeg får flashback til sofaene fra barndommen, eller de finnes nok på et par hytter ennå.
Hvem i alle dager fant på å lage et sånt garn?


Det hender selvsagt en svært sjelden gang at vi strikkere går av skaftet og kjøper noen lekre godbiter av garn. Over tid bygges det fort opp et lite lager av garn man ikke helt vet hvorfor man i det hele tatt kjøpte. Men kaste? Det gjør man selvsagt ikke.

Med ujevne mellomrom blir det derfor på strikkenerdefora arrangert Hemmelig Uvenn. Reglene er enkle, send alt dritgarnet til en heldig utvalgt. Altså man må melde seg på, det er ikke slik at vi plukker en totalt uvitende person og sender til. (Hmm, det var forresten en god ide...)

Denne uka fikk jeg altså en pakke med ymse garn. Så nå gjelder det å finne noe å strikke av det. For selvsagt går det sport i å lage det fineste/morsomste/rareste prosjektet av disse skattene.
Og for dere som har lest bloggen lenge så husker dere sikkert at jeg gikk seirende ut av konkurransen i 2009. Men hva i alle dager kan jeg lage som overgår det legendariske dasslokktrekket?


Kommentarer

 1. For en fantastisk ide! Den var jo genial den løsninga du kom med forrige gang, da! Det skal vel noe til å overgå den. Men lykke til!

  Her var vi lova mildere vær, men i dag var det minus 24 da jeg stod opp i otta. Det er bare å fyre i to ovner i dag igjen.

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er lite som overgår et dolokktrekk. :-)
   Men det er litt gøy finne på ting ut av "håpløst" garn.
   Ønsker deg ei riktig fin uke!

   Slett
 2. Kan det bli et greit skjerf/skjal?

  HippieHege

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips.
   Jeg tror en del av det kan bli et kult skjerf.

   Slett
 3. Lykke til med planlegging og gjennomføring. Gøy å følge HUV fra sidelinja :) Jeg prøver å tenke litt i samme baner med garnposene jeg arvet fra min søster, ikke at det er HUV-garn, men morsomt å planlegge og lage ting av garnet jeg fikk uten at jeg valgte det ut selv. Og tanken er å få det ut av lageret igjen ganske snart!
  God søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk.
   Det er rart med det, men det er litt gøy å få noe ut av garn som i utgangspunktet er helt håpløst.

   Slett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg