Tunikaproblemer

"Men mamma, jeg ønsket meg tunika!"

Vel, der har jeg igjen for å strikke kjole. Det andre problemet er at selv om jeg har justert oppskrifta så er den alt for stor (nesten passe til tante M, hun fikk den ihvertfall på seg :-) Så jeg vurderer å gi den i bursdagsgave til en av mine små kusiner.

Etter bestikkelse med sjokoladekjeks fikk jeg endelig storesøster til aller nådigst å prøve kjolen. Jeg er fortsatt litt usikker på hva jeg gjør i halsen. Skal jeg ha åpningen foran og la den være åpen med en fin heklekant? Skal jeg ha åpningen bak og feste med knapper?


Ellers broderer og broderer jeg. Men det føles som man ikke kommer av flekken, muligens fordi det er 25 korssting pr kvadratcentimeter. Akkurat nå tviler jeg på at jeg blir ferdig til 1.mai.
Har kjøpt meg et sett med hakkekroker. Litt fvirrende at det ikke står størrelse på dem, men det finner jeg vel ut av. En gryteklut er vel et passe startprosjekt, tenker jeg.

Kommentarer

 1. Det broderiet broderte jeg til min brors bryllup i 2001... Husker jeg syntes det var en del plukk, ja! Er artig med ørti nyanser i brunt... ;) Men det blir helt nydelig da. Lykke til!

  SvarSlett
 2. Fin tunika! Likte godt den runde halsen, blir fin med en knapp bak. Kjenner problemet med barn som vil ha og ikke vil ha likevel når det de har bestilt er ferdig. Men ofte når det det har gått rei stund bruker de det likevel..
  Og veldig imponerende broderi:-)
  God søndag.

  SvarSlett
 3. Jeg synes kjolen/tunikaen var veldig fin! Fantastisk nydelig farge. Hvis du skulle ha tips likte jeg best å ha åpninga bak, men det var bare et lite råd fra meg :-)

  SvarSlett
 4. Nydelig kjole i nydelig farge!
  Personlig likte jeg åpningen bak best.

  SvarSlett
 5. Åh, den var NYYDELIG!! du er så flink!!!

  SvarSlett
 6. Åh, hørtes det kjent ut, da? At hun "aller nådigst" gikk med på å prøve. Jentene mine er 13 og 15 nå, og det nytter ikke lenger å bestikke dem med sjokoladekjeks... Ha-ha.
  Flott tunika - og mye annet fint i den koselige bloggen din også!
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 7. Takk for hilsen. Så mye fint du lager.

  SvarSlett
 8. Kjempefin tunika. Tenker du får til en fin løsning. Ha en fin uke

  SvarSlett
 9. Må innrømme at jeg har kikka inne på bloggen din en stund nå - og er mektig imponert over alt du får til og rekker! :-) Tunikaen er kjempefin, uansett om knapp kommer foran eller bak. :-)

  SvarSlett
 10. Kjolen ble flott den. Unger vokser jo så fort, og til høsten igjen er denne perfekt vil jeg tro. Du får lage en lett tunika til sommerbruk heller. :o)

  Beundrer dere som broderer slikt småtteri. Jeg hadde nok fått magesår...

  SvarSlett
 11. Takk for innspill, da tror jeg at det ble enstemmig vedtatt med åpningen bak :-) Skal sjekke om jeg har noen kule knapper.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg