Stranddager

I dag har vi vært på stranda og da måtte vi innom posten slik at jeg fikk med meg bøkene jeg bestilte på capris. Har etterhvert skjønt at boka "Feminin strikk" av Lene Holme Samsøe er et must :-) Så jeg måtte bare bestille den og ja, det er veldig mye fint i den. Tror nok definitivt jeg kommer til å prøve meg på en del av oppskriftene der, men ikke akkurat nå :-)
Boka "Victorian Lace Today" av Jane Sowerby så jeg i en annen blogg og syntes den så så bra ut at jeg måtte bestille den. Nå har jeg ikke fått lest så mye i den, men det er en utrolig vakker bok. Boka beskriver sjalstrikkeutviklingen og strikkebokforfattere fra 1830-tallet til uti 1900-tallet. Inneholder ca 40 oppskrifter på sjal og skjerf i forskjellige vanskelighetsgrad. Så mye fint at man har lyst til å lage alle :-)

Siden jeg tilbringer mesteparten av tiden i en strandstol i skyggen så er det to aktiviterer jeg bedriver. Kosing med minstejenta, jeg er helt imponert over hvor mye hun vil sitte i fanget og kose :-) Og hekling. De to siste dagenes prosjekt har vært ny solhatt til eldstejenta. Heklet med fastmasker og rester av bomull sport. Halveis uti prosjektet innså jeg vel at det var dumt å bruke heklekrok nr 3,5, burde ha brukt 4 så hadde det gått fortere, men nå er jeg ferdig ihvertfall.


Ellers spiser vi masse salat fra egen hage for tida. Det gror godt i salatkassen til mannen og god er den.

Kommentarer

 1. Hei herlig og se det er flere som har strand dager med lesestoff.. og jeg har lett håndarbeid og mye drikke ... herlig endelig har sommern kommet...

  SvarSlett
 2. Nydelig sommerhatt! Du er en heklemester.
  Og salat fra egen hage er jo vidunderlig.

  SvarSlett
 3. Flott med lesestoff på stranden og den boka til Samsøe er jo helt skjønn, har sett på den andre jeg også men ikke kommet så langt at jeg har bestilt den. Venter på pakke fra capris jeg også. Ha en fin lørdag.

  SvarSlett
 4. Den boka Victorian lace, har jeg lyst på også. Ha en fortsatt god sommer.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å legge inn en kommentar.
Det er kjempehyggelig og jeg leser alle kommentarer.

Populære innlegg